Ταξιτζής διένυσε 100 χλμ με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι!

Αντοχές που θα ζήλευε και ο… «εξολοθρευτής» του Τζέιμς Κάμερον είχε ένας Βραζιλιάνος οδηγός ταξί, με τη διαφορά ότι αυτός…

tarifas

Αντοχές που θα ζήλευε και ο… «εξολοθρευτής» του Τζέιμς Κάμερον είχε ένας Βραζιλιάνος οδηγός ταξί, με τη διαφορά ότι αυτός είναι άνθρωπος και όχι μηχανή, και στο κεφάλι του ήταν καρφωμένο ένα… μαχαίρι! Συγκεκριμένα, ο άντρας διένυσε απόσταση 100 χλμ. με μαχαίρι μήκους 30 εκατοστών καρφωμένο στο κεφάλι, μετά από συμπλοκή σε καυγά!

Τελικά έφτασε σε νοσοκομείο τα ξημερώματα της Κυριακής, και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση που κράτησε τρεις ώρες. Ο 39χρονος αναρρώνει και δεν έχει παρουσιάσει επιπλοκές η υγεία του. 

Σύμφωνα με τους γιατρούς το μαχαίρι μπήκε πάνω από το αριστερό μάτι, διέσχισε το στόμα και σταμάτησε στο δεξί μάγουλο του 39χρονου ταξιτζή Τζουασέλο Νούνιες. Ο Νούνιες έφερε ακόμη τρία τραύματα, πέραν αυτού της κεφαλής, δύο στον θώρακα και ένα στον ώμο. 

Το επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια γιορτής στην κοινότητα Άγκουα Μπράνκα που απέχει 100 χιλιόμετρα από την Τερεσίνα. Ο Νούνιες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αυτοκίνητο που οδηγούσαν συγγενείς του και διατηρούσε σε όλο το διάστημα τις αισθήσεις του.

Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για νοσηλεία για άλλες 2-3 ημέρες γιατί μία από τις μαχαιριές που δέχτηκε τον τραυμάτισε στον πνεύμονα.

Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

sofiko pirosbestis

Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

Τραυματίστηκε ο υποδιοικητής της ΠΥ Κορίνθου, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης από εναέριο μέσο