Τατσόπουλος: «Απειλούν ότι θα με τσακίσουν στο ξύλο» – Η ανάρτηση μετά το επεισόδιο στην Καινούργιου

Ο Πέτρος Τατσόπουλος αποκάλυψε ότι δέχεται σοβαρές απειλές μετά την αποχώρησή του από το πλατό της εκπομπής

Τατσόπουλος 1

Με  ανάρτηση στο Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος αποκάλυψε πως δέχεται απειλές και ταυτόχρονα απάντησε σε αυτές, σε συνέχεια της έκρηξης που είχε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Ας ξεκαθαρίσω κάτι σε όλους αυτούς (τους πολλούς ανώνυμους ή ψευδώνυμους, καθώς και τους λίγους επώνυμους) που από το πρωί, μετά την εμφάνισή μου στην εκπομπή του Alpha, απειλούν ότι θα μου κάνουν μήνυση, θα με τσακίσουν στο ξύλο, θα με ανασκολοπήσουν κ.ο.κ», σημείωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος και συμπλήρωσε:

«Δεν φοβάμαι να καθίσω στο σκαμνί: Είμαι βέβαιος πως θα καθίσω κατηγορούμενος και θα σηκωθώ κατήγορος. Όσο για τα υπόλοιπα, ειλικρινά, φίλοι μου, όπως θα έλεγε και ο Ρετ Μπάτλερ, δεν δίνω δεκάρα. Ευχαριστώ».

Τατσόπουλος: Το ξέσπασμα στην Καινούργιου

Τι συνέβη όμως χθες και οδηγηθήκαμε στην έκρηξη του Πέτρου Τατσόπουλου και στην αποχώρησή του από το πλατό της εκπομπής; Ο Πέτρος Τατσόπουλος  ξέσπασε όταν και διαφώνησε με όσα ανέφερε ο Ανδρέας Καραγιάννης για το σκήνωμα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου.

Πιο συγκεκριμένα, ο συντάκτης του Εκκλησία Online είπε ότι ο Άγιος Ιωάννης κάθε 25 χρόνια επικοινωνεί με τους πιστούς για να του αλλάξουν τα άμφια, με τον πρώην πολιτικό να μην αντέχει από όσα ακούει και να τονίζει ότι δεν μπορούμε να λέμε όποια μ@λ@κ!@ θέλουμε και ότι προσβάλλεται η νοημοσύνη του κοινού με αυτά τα λεγόμενα, φεύγοντας απ’ το στούντιο λέγοντας απατεώνα τον Ανδρέα Καραγιάννη.

Αναλυτικότερα ο Πέτρος Τατσόπουλος είπε: «Επειδή είμαστε σε μία «ορθόδοξη» χώρα, δεν μπορούμε να λέμε όποια μ@λ@κ!@ θέλουμε! Είμαστε σε μία ευρωπαϊκή χώρα και όχι στη Ζιμπάμπουε! Προσβάλλεις τη νοημοσύνη των ανθρώπων το 2024! Φεύγω! Δεν χρειάζεται να με «πάρετε»! Αρκετά με την παράνοια!

Τους καθοδηγείτε με αυτές τις απάτες! Αυτός ο απατεώνας ζει από αυτές τις απάτες! Που θα μου πει ότι τον προκαλώ κιόλας, ο ηλίθιος!».

Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος για την απάτη στην TV ζώνη του Κοκλώνη

Μάνεσης: Διέκοψε επιχειρηματία που θα έκανε αποκάλυψη για τη ΔΟΥ Χαλκίδας – «Είναι και βουλευτές μπλεγμένοι» (video)

Δούκας και Καρυστιανού επισκέφτηκαν μαζί το σημείο που θα στηθεί «Το Δένδρο των Ψυχών»: Η αιχμηρή δήλωση για Τέμπη

Εξοργισμένος με το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (video)

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Screenshot 2024 06 15 214341

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Οι 53 Φορείς και Συλλογικότητες που αντιτίθενται στην κατασκευή του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου…

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Screenshot 2024 06 15 210438

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Μεταξύ των διαδηλωτών στο Παρίσι, ορισμένοι φώναζαν επίσης «Ελεύθερη Παλαιστίνη, viva Palestina» και φορούσαν παλαιστινιακά…