Εξοργισμένος με το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (video)

Οργισμένος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τις καθυστερήσεις που σημειώνονται στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελ. Βενιζέλος», καθώς φαίνεται πως η αναχώρηση του αεροπλάνου στο οποίο επιβαίνει είχε καθυστέρηση.

giannakopoulos3

Όλα τα έχουμε δει από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά βίντεο μέσα από αεροπλάνο δεν θυμόμαστε. Ο ισχυρός άνδρας του 7άστερου ήταν αρκετή ώρα πάνω από την Αθήνα και το  αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και παρά τη χαρά της κατάκτησης της Euroleague η αργοπορία στην προσγείωση του αεροπλάνου της επιστροφής από το Βερολίνο, προφανώς τον εξόργισε.

Συγκεκριμένα ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram διάλογο με τον πιλότο του αεροπλάνου της εταιρείας που μετέφερε αυτές τις μέρες τον πρωταθλητή Ευρώπης, και τον εξής διάλογο.

«Παρακαλώ μπορώ να μάθω, μου το λέτε ξανά αυτό σας παρακαλώ. Δεν είναι δυνατόν. Έχουμε κάνει 4 πτήσεις τις τελευταίες 15 ημέρες, 3 ώρες τη μία καθυστέρηση, 2 ώρες την άλλη, 1 ώρα την άλλη και τώρα μου λέτε ότι θα έχουμε σαν σύνολο άλλη 1,5 ώρα καθυστέρηση; Όλα αυτά λόγω του «Βενιζέλος», σωστά;», τόνισε ο Γιαννακόπουλος.

Η απάντηση του πιλότου ήταν: «οι κωδικοί που δίνει το αεροδρόμιο είναι ότι είμαστε στις αφίξεις σε short staff, δηλαδή δεν υπάρχει προσωπικό».

Για να απαντήσει εκ νέου ο Γιαννακόπουλος: «Είχαμε λοιπόν το αεροδρόμιο μας μια χαρά, για να το δώσουμε με διαγωνισμό στους ξένους και να έχουμε καθυστερήσεις, λόγω του ότι δεν έχει προσωπικό το “Ελ. Βενιζέλος”. Βάλτε προσωπικό η εταιρεία που το πήρατε».

Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος για την απάτη στην TV ζώνη του Κοκλώνη

Μάνεσης: Διέκοψε επιχειρηματία που θα έκανε αποκάλυψη για τη ΔΟΥ Χαλκίδας – «Είναι και βουλευτές μπλεγμένοι» (video)

Δούκας και Καρυστιανού επισκέφτηκαν μαζί το σημείο που θα στηθεί «Το Δένδρο των Ψυχών»: Η αιχμηρή δήλωση για Τέμπη

«Τίναξε» στον αέρα τις δικαιολογίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για την τιμή της φέτας, η Νόνη Δούνια

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

εκβιαστες1

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες με τους αστυνομικούς τη στιγμή που εντοπίζουν μέρος των χρημάτων που…