Τάιλερ Μακμπέθ για Στέφανο Κασσελάκη: «Έχουμε πολλά να προσφέρουμε, η ζωή μας δεν είναι όπως νομίζατε» (video)

«Είχαμε πολύ έντονες καριέρες μέχρι αυτή τη στιγμή και είμαστε προετοιμασμένοι για να συνεχίσουμε», τόνισε ο σύντροφος του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

tyler

O Τάιλερ Μακμπέθ, σύντροφος του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, μίλησε στον ΑΝΤ1 και το Γιώργο Λιάγκα για τις ραγδαίες αλλαγές που έγιναν στη ζωή τους, μέσα μάλιστα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, καθώς πλέον ο κ. Κασσελάκης είναι πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η καθημερινότητα τους μεταφέρθηκε στην Ελλάδα.

«Έχει αλλάξει η ζωή μας με ωραίο τρόπο, είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία, νομίζω ότι θα είναι ένα διασκεδαστικό ταξίδι και νομίζω ότι θα μας επιτρέψει να αποδείξουμε στη χώρα ότι έχουμε πολλά να προσφέρουμε».

Στην ερώτηση για το πως περνάει στην Ελλάδα, αφού ο Στέφανος Κασσελάκης λείπει πολλές ώρες από το σπίτι, είπε πως και αυτός έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς είναι ιδιοκτήτης εταιρείας και μπορεί να εργαστεί εξ’ αποστάσεως.

«Είχαμε επαγγελματικές ζωές και πριν έρθουμε στην Ελλάδα, η ζωή μας δεν είναι γυμναστήριο και έξοδοι. Η ζωή μας δεν είναι όπως νομίζατε μόνο γυμναστήριο και καφές. Εργαζόμαστε όλη την ημέρα. Είχαμε πολύ έντονες καριέρες μέχρι αυτή τη στιγμή και είμαστε προετοιμασμένοι για να συνεχίσουμε»» είπε χαρακτηριστικά.

Τώρα ερωτώμενος για τη σημαντική αλλαγή που έχει έρθει στη ζωή τους είπε πως «προσπαθούμε να έχουμε λίγη ιδιωτικότητα και να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε με όλα».

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα ζήσω στην Ελλάδα και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία και για τους δύο μας» κατέληξε ο Τάιλερ Μακμπέθ.

Παρέμβαση Ρουβίκωνα για την Παλαιστίνη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

ισν

Παρέμβαση Ρουβίκωνα για την Παλαιστίνη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Η οργάνωση ανάρτησε σημαίες της Παλαιστίνης στο κτίριο όπου Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί διεθνές συνέδριο για…