Newsroom

Newsroom

Η Ρένα Κουβελιώτη μιλάει για την άγρια επίθεση που δέχτηκε: «Με μια λαβή γύρισε το χέρι μου πίσω» – (video)

Η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη δέχθηκε επίθεση ενώ έκανε ρεπορτάζ για αυθαίρετες εργασίες.

κουβελιωτη 1

Επίθεση δέχθηκε η δημοσιογράφος του Alpha, Ρένα Κουβελιώτη ενώ έκανε ρεπορτάζ για αυθαίρετες εργασίες σε περιοχή της νοτιοανατολικής Αττικής.

Μετά την επίθεση η δημοσιογράφος κατέληξε στο νοσοκομείο με κακώσεις.

Η Ρένα Κουβελιώτη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, όπου προβλήθηκαν σχετικές εικόνες και βίντεο από το σοκαριστικό περιστατικό.

Φορώντας κολάρο στον λαιμό η κ. Κουβελιώτη είπε ότι έκανε ρεπορτάζ για εργασίες σε αυθαίρετο εργοτάξιο, με έναν άνδρα να κάνει οξυγονοκόλληση δίπλα σε ξερά χόρτα.

Μαζί με έναν οπερατέρ του ALPHA προσέγγισαν τον συγκεκριμένο άνδρα που πραγματοποιούσε εργασίες και τότε δέχτηκαν επίθεση.

Όπως ανέφερε η Ρένα Κουβελιώτη, ο εικονολήπτης απέφυγε την επίθεση, ωστόσο η ίδια δέχτηκε χτυπήματα από τον άγνωστο άνδρα.

Ειδικότερα, τόνισε ότι τής έκανε λαβή και τής γύρισε το χέρι, με αποτέλεσμα να προκληθεί οίδημα στην κλείδα, καθώς και αιμάτωμα και κακώσεις στον αυχένα.

«Πρόκειται για αυθαίρετες εργασίες, ένα αυθαίρετο εργοτάξιο και πρέπει να ληφθούν μέτρα και να γίνουν έλεγχοι» ανέφερε χαρακτηριστικά και εξιστορώντας την επίθεση εναντίον της, σημείωσε: «Πλησιάσαμε τον συγκεκριμένο κύριο, και στην ερώτηση με τίνος άδεια γίνονται οι εργασίες δεχτήκαμε απρόκλητη επίθεση. Με μια λαβή γύρισε το χέρι μου πίσω προκαλώντας οίδημα στην κλείδα και κακώσεις στον αυχένα. Χρειάστηκε να παρέμβει εισαγγελέας γιατί κρύφτηκαν σε συγκεκριμένο σπίτι που θα δείτε αύριο το μεσημέρι.

Χρειάστηκε παρέμβαση εισαγγελέα και αστυνομικών της ΟΠΚΕ και αύριο θα γίνει το δικαστήριο που θα μας πει για ποιον κύριο δουλεύει. Με μήνυσαν και εμένα για ψευδή καταμήνυση. Ο χώρος που για τον κύριο είναι ιδιωτικός έχουμε έγγραφο που δείχνει ότι είναι κοινόχρηστος. Η δημοσιογραφία δεν φιμώνεται».

Τελικά ο δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο.

Αποκάλυψε επίσης ότι δέχτηκε και η ίδια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, επισημαίνοντας παράλληλα, ότι ο χώρος στον οποίο εκτελούνταν εργασίες είναι κοινόχρηστος, αν και το άτομο που επιτέθηκε στην ίδια και τον εικονολήπτη ισχυρίζεται ότι είναι ιδιωτικός.

 

 

Conference League:Τι ισχύει για όσους εργαζόμενους δεν καταφέρουν να προσέλθουν στην εργασία τους

ΑTHENS Conference League

Conference League:Τι ισχύει για όσους εργαζόμενους δεν καταφέρουν να προσέλθουν στην εργασία τους

Σε ποια περίπτωση οι εργαζόμενοι πληρώνονται αν δεν καταφέρουν να πάνε στη δουλειά τους εξαιτίας…