Newsroom

Newsroom

Σοβαρό τροχαίο στην Κομοτηνή-ΙΧ χτύπησε μητέρα και το βρέφος της έξω από σχολείο (video)

Οδηγός αγροτικού έχασε τον έλεγχο, «ανέβηκε» στο πεζοδρόμιο και κατέληξε σε παγκάκι, όπου εκείνη την ώρα κάθονταν μητέρα με το βρέφος της.

τρο κομο

Σοβαρό τροχαίο συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης 28 Μαΐου στην Κομοτηνή, όταν μητέρα με το 6 μηνών μωρό της παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο από το τρίτο Δημοτικό Σχολείο.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος Xronos.gr, από τη σύγκρουση στην οποία φέρεται να ενεπλάκησαν δύο οχήματα, φέρεται ότι το ένα αυτοκίνητο “ανέβηκε” στο πεζοδρόμιο, χτύπησε πυροσβεστικό κρουνό και κατέληξε σε παγκάκι, όπου εκείνη την ώρα κάθονταν μία μητέρα περί των 30 ετών με το μωρό της περίπου 6 μηνών. Ως αποτέλεσμα του τροχαίου, τραυματίστηκαν η μητέρα και το βρέφος. Αμέσως εκλήθη ασθενοφόρο, όπου μεταφέρθηκαν μητέρα και βρέφος στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Εκεί οι γιατροί, κρίνοντας πως η κατάσταση της υγείας του βρέφους είναι πολύ σοβαρή, αποφάσισαν πως θα πρέπει να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σοκ Στην Κομοτηνή: Μητέρα Με Το Έξι Μηνών Μωρό Της Παρασύρθηκαν Από Αυτοκίνητο - Σε Σοβαρή Κατάσταση Το Βρέφος
Τροχαιο Κομοτηνη

 Ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μίλησε στο LIVE NEWS, για την κατάσταση υγείας του παιδιού.

«Μίλησα με τη διοίκηση του νοσοκομείου και μου είπαν πως το παιδί είναι καλά. Είχε ένα κάταγμα στην δεξιά κνήμη και τώρα είναι στο χειρουργείο. Διερευνάται πιθανό στη αριστερή κλείδα».

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η είσοδος της αποστολής της Παλαιστίνης στην τελετή έναρξης (video)

palaistini 1

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η είσοδος της αποστολής της Παλαιστίνης στην τελετή έναρξης (video)

Η Παλαιστίνη έκανε την είσοδό της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, με τους αθλητές…