Ταξιδιωτική οδηγία για τη Ρωσία εξέδωσε η Βρετανία

Το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας προειδοποίησε σήμερα τους Βρετανούς πολίτες που θέλουν να επισκεφθούν τη Ρωσία για τον κίνδυνο "εχθρικών αντιδράσεων" απέναντί τους μετά την κλιμάκωση της έντασης μεταξύ των δύο χωρών με αφορμή την υπόθεση του πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ.

5a51bb7c1dc5248f3e8b4573 1

Το Φόρεϊν Όφις αναθεώρησε τις ταξιδιωτικές οδηγίες του για τη χώρα αυτή, καλώντας όσους ταξιδεύουν στη Ρωσία να αποφεύγουν τα πολιτικά σχόλια.

“Λόγω των πολιτικών εντάσεων μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ρωσίας, θα πρέπει να λαμβάνετε υπόψη σας την πιθανότητα (έκφρασης) αντιβρετανικών αισθημάτων ή παρενόχλησης σε αυτήν την περίοδο” αναφέρει το υπουργείο στην ανακοίνωσή που αναρτήθηκε στον ιστότοπό του.

“Σας συμβουλεύουμε να παραμείνετε σε εγρήγορση, να αποφεύγετε τυχόν διαμαρτυρίες ή διαδηλώσεις και να αποφεύγετε να σχολιάζετε δημοσίως τις πολιτικές εξελίξεις” συνεχίζει το κείμενο αυτό.

Η βρετανική αστυνομία εκτιμά ότι 10.000-20.000 Βρετανοί φίλαθλοι θα ταξιδέψουν στη Ρωσία το καλοκαίρι για το Μουντιάλ.

Λαζόπουλος: Σκληρή κριτική στην Εκκλησία – «Δεν έχει βγάλει άχνα για τα Τέμπη, πολιτικοί με ράσα» (video)

λαζοπουλος αλ

Λαζόπουλος: Σκληρή κριτική στην Εκκλησία – «Δεν έχει βγάλει άχνα για τα Τέμπη, πολιτικοί με ράσα» (video)

"Οι υπερχριστιανοί έχουν ουσιαστικό πρόβλημα με την πίστη τους, βαθύτατο, και αυτά τα κάνουν μπας…

Πάτρα: ΕΔΕ για τον γυμναστή που ήθελε «μαθήτριες-μοντελάκια» για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

παρελαση

Πάτρα: ΕΔΕ για τον γυμναστή που ήθελε «μαθήτριες-μοντελάκια» για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Διαστάσεις έχει λάβει το περιστατικό με την γυμναστή του Πειραματικού Γυμνασίου του Πανεπιστημίου Πατρών που…

Θρίλερ στου Ζωγράφου: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στη μέση του δρόμου – Πήδηξαν στο κενό από μπαλκόνι

CropImage 12

Θρίλερ στου Ζωγράφου: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στη μέση του δρόμου – Πήδηξαν στο κενό από μπαλκόνι

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι έπεσε από το μπαλκόνι τρίτου ορόφου παρακείμενης πολυκατοικίας