Ταγματάρχης συνελήφθη μετά από καταγγελία 15χρονου για σεξουαλική παρενόχληση

Για το περιστατικό, έχει ενημερωθεί και το ΓΕΕΘΑ.

adrian swancar JXXdS4gbCTI unsplash 1

Άλλη μια καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που αφορά ανήλικο παιδί ήρθε στο φως της δημοσιότητας, και μάλιστα αφορά έναν 38χρονο Ταγματάρχη.

Μετά από την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση σε 15χρονο αγόρι, συνελήφθη ο ταγματάρχης του Ελληνικού Στρατού.

Ο 38χρονος προσήχθη σε Αστυνομικό Τμήμα των Βορείων Προαστίων, αλλά αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν του ασκήθηκαν κατηγορίες.

Ο Ταγματάρχης, που υπηρετεί σε μονάδα του λεκανοπεδίου σε τομέα της διοικητικής μέριμνας, φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά τον 15χρονο, που καθόταν σε ένα παγκάκι στον Χολαργό. Ο 38χρονος αξιωματικός κάθισε δίπλα του σε ένα παγκάκι, δίχως να τον γνωρίζει, δείχνοντάς του ημίγυμνες φωτογραφίες του, ενώ προσπαθούσε να τον θωπεύσει. Ο ανήλικος φέρεται να απώθησε τον 38χρονο αξιωματικό χρησιμοποιώντας τις γροθιές τους. Αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.

Στην περιοχή βρέθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, εντόπισαν τον 38χρονο και τον προσήγαγαν στο Τμήμα, ενώ εντόπισαν και τον ανήλικο. Ο 38χρονος στρατιωτικός προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα, αλλά δεν του ασκήθηκαν κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερος.

Για το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (21.10.2022) στον Χολαργό, έχει ενημερωθεί το ΓΕΕΘΑ, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει η υπόθεση του καθώς δεν του έχει ασκηθεί κάποια κατηγορία.

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Φλαμίνγκο

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Μαγικές εικόνες καθώς πανέμορφα φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε παραλίες της Αττικής