Ταυτοποιήθηκε ο χρήστης του λογαριασμού που διέδιδε fake news για τον Γ. Ραγκούση

Ο λογαριασμός σε ανάρτησή του ανέφερε ότι ο Γ. Ραγκούσης έστειλε μηνύματα σε μέλη του κόμματος, πως θα γίνει σύντομα πανελλαδική συγκέντρωση στο Σύνταγμα για ξεσηκωμό κατά του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη

Rs 5 Crore Penalty For Writing Fake News Socialpost

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχές προσέφυγε ο Γιάννης Ραγκούσης, εναντίον λογαριασμού σε social media με ψευδώνυμο, που διαδίδει πως δήθεν διοργανώνει «συγκέντρωση στο Σύνταγμα υπέρ του Στέφανου Τζουμάκα» και μάλιστα ζητάει λεφτά επ’ αυτού από τα μέλη του κόμματος, μέσω sms.

Ο λογαριασμός («Ec Stevi») σε ανάρτησή του ανέφερε ότι ο Γ. Ραγκούσης έστειλε μηνύματα σε μέλη του κόμματος, πως θα γίνει σύντομα πανελλαδική συγκέντρωση στο Σύνταγμα για ξεσηκωμό κατά του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη και για την ανατροπή του.

Από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έγινε γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας πως ταυτοποιήθηκε, μετά από άμεσες ενέργειας της ο κάτοχος του λογαριασμού του facebook που δημοσίευσε fake news για τον Γιάννη Ραγκούση.

Σε ανάρτηση του ο πρώην υπουργός και μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έγραψε: «Μηδενική ανοχή στον υπόκοσμο. Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει ήδη επιληφθεί αυτής της αθλιότητας της Ec Stevi, μετά από καταγγελία μου πριν λίγη ώρα. Δεν είναι μόνο η γελοιότητα περί δήθεν δικού μου μηνύματος για συγκέντρωση στο Σύνταγμα, είναι και η απολύτως ύποπτη κι επικίνδυνη αναφορά σε δήθεν μήνυμά μου για συγκέντρωση χρημάτων».

Σύμφωνα με τον ίδιο «δεν είναι μόνο η γελοιότητα περί δήθεν δικού μου μηνύματος για συγκέντρωση στο Σύνταγμα, είναι και η απολύτως ύποπτη κι επικίνδυνη αναφορά σε δήθεν μήνυμά μου για συγκέντρωση χρημάτων», ενώ ζητούσε συνδρομή από μέλη του κόμματος (μεταξύ των οποίων και από τον Παύλο Πολάκη) προκειμένου να αποκαλυφθεί η ταυτότητα και η ιδιότητα του ατόμου που βρίσκεται πίσω από την ανάρτηση».

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…