Προσήχθη 22χρονος Παλαιστίνιος που τόλμησε να σηκώσει τη σημαία της χώρας του σε συγκέντρωση – H ΕΛ.ΑΣ. δεν εξηγεί τι ακριβώς συνέβη

Ευτυχώς η ΕΛ.ΑΣ. ανέλαβε δράση και εντόπισε τον μεγάλο εγκληματία, δεν μας εξηγεί ωστόσο τι ακριβώς συνέβη - Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Οικονόμου που τα «ξεκαθαρίζει» όλα, και του Στέλιου Φωτόπουλου, βουλευτή της Ελληνικής Λύσης.

6017430

Ένας 22χρονος Παλαιστίνιος προσήχθη και διώκεται γιατί τοποθέτησε παλαιστινιακή και ελληνική σημαία σε στύλο στην πλατεία Συντάγματος την Κυριακή, κάτι για το οποίο φρόντισε να μας ενημερώσει η ΕΛ.ΑΣ. μέσω μιας ιδιαίτερα, λειψής σε πληροφορία, ανακοίνωσης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Ταυτοποιήθηκε και προσήχθη 22χρονος υπήκοος Παλαιστίνης, ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο το οποίο αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να υψώνει τη σημαία της χώρας του κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. από μόνη της οδηγεί σε παραπληροφόρηση για το τι ακριβώς συνέβη αλλά και υπό ποιες συνθήκες, κάτι που φρόντισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να…«μπαλώσει».

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το περιστατικό, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, σημειώνει ότι «η ΕΛΑΣ, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και πολλαπλώς φορτισμένο περιβάλλον, δρα συνετά και αποτελεσματικά, στο πλαίσιο της νομιμότητας και των δημοκρατικών κανόνων».

Αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Οικονόμου έχει ως εξής:

«Ύστερα από ενδελεχή έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη το άτομο που την Κυριακή, στο πλαίσιο διαδήλωσης στο Σύνταγμα, τοποθέτησε παλαιστινιακή και κατόπιν ελληνική σημαία σε στύλο. Ο συλληφθείς παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη.

Η ΕΛ.ΑΣ., σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και πολλαπλώς φορτισμένο περιβάλλον, δρα συνετά και αποτελεσματικά, στο πλαίσιο της νομιμότητας και των δημοκρατικών κανόνων».

Σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο Θανάση Καμπαγιάννη, ο 22χρονος διώκεται για παραβίαση του άρθρου 141 του Ποινικού Κώδικα.

«Όποιος με πρόθεσή του και με οποιεσδήποτε ενέργειες εκθέτει το ελληνικό κράτος ή σύμμαχό του ή κατοίκους τους σε κίνδυνο αντιποίνων ή εκθέτει σε κίνδυνο διατάραξης τις φιλικές σχέσεις του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του με ξένο κράτος, τιμωρείται με φυλάκιση τριών μηνών μέχρι τριών ετών. Αν τα αντίποινα επήλθαν πραγματικά εξαιτίας των ενεργειών του, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών».

«Το ελληνικό κράτος μας λέει, δηλαδή, ότι φοβάται αντίποινα από το Ισραήλ», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο Καμπαγιάννης.

Την ώρα που αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο σήμερα, η ανάρτηση του Στέλιου Φωτόπουλου, βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, δίνει από μόνη της την απάντηση, καθώς για την εγκληματική πράξη του διαδηλωτή που τόλμησε να υψώσει τη σημαία της αιματοβαμμένης πατρίδας του, πρέπει να απελαθεί πίσω στην εμπόλεμη ζώνη της χώρας του και να πεθάνει.

Η ανάρτησή του:

«Αυτός ο τύπος ο οποίος πέταξε την Ελληνική σημαία και έβαλε στη θέση της την παλαιστινιακή θα πρέπει αύριο το πρωί να απελαθεί».

Την απάντηση της στο θέατρο παραλόγου της κυβέρνησης και των αρχών, έδωσε η Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδας

«Ο νεαρός ανέβηκε σε ψηλότερο σημείο έχοντας μαζί του μια παλαιστινιακή και μια ελληνική σημαία περασμένες μαζί στο ίδιο πλαστικό κοντάρι, ακριβώς επειδή ήθελε -και πέτυχε- να τις υψώσει και τις δύο μαζί».

Απάντηση της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδας σε όσους διαδίδουν και μεταδίδουν ότι Παλαιστίνιος κατέβασε την Ελληνική σημαία κι ανέβασε στη θέση της Παλαιστινιακή σημαία, χθες στη διάρκεια της συγκέντρωσης-συναυλίας στο Σύνταγμα:

Αιδώς αχρείοι!
Κάνοντας το άσπρο μαύρο ξεπερνάτε και τον Γκέμπελς!
Αυτό που είδαν δεκάδες χιλιάδες Έλληνες χθες στο Σύνταγμα, με τα ίδια τους τα μάτια, το αντιστρέψατε πλήρως και το παρουσιάσατε με παραπλανητικές στιγμιαίες φωτογραφίες σε κάτι εντελώς ανάποδο από αυτό που πραγματικά συνέβη, για να υποκινήσετε σε μίσος εναντίον του Παλαιστινιακού λαού.
Το ρατσιστικό σας μένος σας τύφλωσε. Η απανθρωπιά σας εκτέθηκε πλήρως.
Αναζητάτε οποιαδήποτε αφορμή για να αντιστρέψετε το αίσθημα συμπαράστασης κι αλληλεγγύης της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού με την Παλαιστίνη, και για να δικαιολογήσετε τις πρωτοφανείς σε βαρβαρότητα κι αγριότητα σφαγές χιλιάδων γυναικόπαιδων κι αμάχων στη Γάζα από το εγκληματικό καθεστώς απαρτχάιντ του Ισραήλ.
Κι όταν δεν τη βρίσκετε την αφορμή, την εφευρίσκετε!
Ντροπή σας. Ντροπή σας.
Αναρτούμε λοιπόν ένα από τα πολλά βίντεο που υπάρχουν στο διαδίκτυο και δείχνουν ακριβώς τι συνέβη:
Ένας νεαρός – που δεν γνωρίζουμε την ταυτότητα του κι υποθέτουμε κι εμείς ότι είναι Παλαιστίνιος – σκαρφάλωσε σε στύλο και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΥΨΩΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΖΙ!!! ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Είναι πασιφανές άλλωστε από όλα τα βίντεο και από όλες τις φωτογραφίες ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΣΤΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΣ ΣΤΟ ΣΤΥΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΑΘΙΚΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΕ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΟΝΤΑΡΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΕ – ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ – ΝΑ ΤΙΣ ΥΨΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΖΙ.
Αναρωτιόμαστε πραγματικά πόση νοημοσύνη πρέπει να έχει κανείς για να πιστέψει ότι κάποιος ανέβηκε σε στύλο στο Σύνταγμα, παρουσία δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων, και τόλμησε να κατεβάσει Ελληνική σημαία από στύλο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ!
Αντιθέτως μάλιστα πολλοί από όσους βρίσκονταν κοντά χειροκρότησαν και ζητωκραύγασαν!
Αυτό το ύπουλο fake news ξεκίνησε χθες βράδυ από λογαριασμούς στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter), αλλά σήμερα πήρε επικίνδυνες διαστάσεις με τις δηλώσεις του κ. Θάνου Πλεύρη, του κ. Κυριάκου Βελόπουλου, και κυρίως του κ. Μάνου Βουλαρίνου στην εκπομπή του το μεσημέρι στο ραδιόφωνο του Σκαι.
Καλούμε τον εισαγγελέα για άμεση παρέμβαση εναντίον όσων διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις με σκοπό την υποκίνηση μίσους και βίας εναντίον των Παλαιστινίων στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις διατάξεις του αντιρατσιστικού νόμου.
Περιμένουμε και τη δημόσια συγνώμη από όσους έχουν τσίπα.
Τέλος, δηλώνουμε και τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι στην Παλαιστινιακή Παροκία Ελλάδας, που αποτελείται κυρίως από εκατοντάδες μεικτές οικογένειες Ελλήνων και Παλαιστινίων, και τα παιδιά των οποίων έχουν υπηρετήσει την στρατιωτική τους θητεία στην πατρίδα τους την Ελλάδα, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΙΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΟ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΦΙΛΙΑ

 

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…