Ταυτοποιήθηκε ένα άτομο για την επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη

Οι Αρχές βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση ενός ατόμου για τη χθεσινή επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη, στα Εξάρχεια.

newego large t 1101 54459127

Στην ταυτοποίηση ενός εκ των ατόμων που επιτέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (10/3) ο στον Γιάνη Βαρουφάκη έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες , οι αρχές αξιοποίησαν το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής των Εξαρχείων και όπως φαίνεται,  φορούσε κουκούλα και μάσκα και σχετίζεται με την επίθεση.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης σε βάρος του Προέδρου της Κ.Ο. και Γραμματέα του ΜέΡΑ25 που έλαβε χώρα βραδινές ώρες χθες στα Εξάρχεια. Η δικογραφία που σχηματίζεται αφορά στα αδικήματα της βίας κατά πολιτικού σώματος και συγκεκριμένα κατά Αρχηγού πολιτικού κόμματος καθώς και της επικίνδυνης και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Η αυτεπάγγελτη προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να ταυτοποιηθούν και συλληφθούν οι δράστες, ενώ για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση«.

Εδώ και λίγες ώρες οι αστυνομικοί φέρονται να πήραν στην κατοχή τους και το βίντεο από το εστιατόριο, το οποίο μπαίνει στο μικροσκόπιο.

Oργή του Λάκη Γαβαλά για τον ιερωμένο που τον έβρισε: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί (video)

Oργή του Λάκη Γαβαλά για τον ιερωμένο που τον έβρισε: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί (video)

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε από τρεις μοναχούς