Τα τρόλ της ΝΔ, ο «Γάμα», ο πράκτορας και ο σκηνοθέτης

Αυτό το απόστημα με τη στρατιά των κομματικών τρολ του Μητσοτάκη, που επιχειρεί για χρόνια δολοφονίες χαρακτήρων, ειδικά του Αλέξη Τσίπρα και όσων δεν «συντάχθηκαν» με τις θελήσεις των κυβερνήσεων και του παρακράτους Μητσοτάκη, πρέπει να σπάσει. Και θα σπάσει!

TROL

Στο πλαίσιο αυτό, θέλω να συνεισφέρω σήμερα με μερικές πληροφορίες που ενδεχομένως να κάνουν ευκολότερη την έρευνα, ίσως και των Αρχών, γιατί αυτό το πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα φαινόμενο καλλιέργησε το μίσος, την τοξικότητα, τον λαϊκισμό και μερικά από τα πιο χαμηλά ανθρώπινα συναισθήματα. Μόνο και μόνο για να πληγούν και να σωπάσουν όσοι ασκούν κριτική στον πρωθυπουργό, και εν δυνάμει εργοδότη τους, τη ΝΔ ως αντιπολίτευση και ως κυβέρνηση. Επρόκειτο και πρόκειται για μια μαζική, οργανωμένη και επίμονη απόπειρα φίμωσης λειτουργών του Τύπου, την οποία κάποιος κατευθύνει και κάποιος χρηματοδοτεί.

Εδώ είναι και το σημείο στο οποίο επιθυμώ να συνεισφέρω:
Τα τρολ αυτά πληρώνονται από μια εταιρία του Παναμά, μιας χώρας για την οποία πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι φημίζεται εκτός από τη διώρυγά της για την προστασία που προσφέρει στο εφοπλιστικό κεφάλαιο και για τα Panama papers.

Τα περίφημα «υπόγεια», πλην βεβαίως εκείνων του Μεγάρου Μαξίμου, που με επικεφαλής τον Δημητριάδη (δηλαδή τον ίδιο τον Μητσοτάκη) αποτελούν την κορυφή του τριγώνου, δεν είναι καθόλου υπόγεια. Βρίσκονται σε ευάερο και ευήλιο όροφο μεγάλου δημοσιογραφικού συγκροτήματος, του οποίου ο ιδιοκτήτης είναι γνωστός τόσο για τις στενές του σχέσεις με τον πρωθυπουργό, όσο και για το μίσος του για τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τη «δουλειά» έχει αναλάβει γνωστός δημοσιογράφος, από το στενό κύκλο του Μητσοτάκη, ο οποίος χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Γάμα. Στενός συνεργάτης του είναι πρώην πράκτορας της Μοσάντ, γνωστός στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ο οποίος έχει υψηλή ειδίκευση στην παγίδευση «αντιπάλων» και στην εξόντωσή τους μέσω του σκοτεινού διαδικτύου. Τι έλεγαν στο παρελθόν, τι τρώνε, τι πίνουν, τι σκιές υπάρχουν στο βιογραφικό τους, πώς φέρεται να φέρονται στην οικογένειά τους, είναι οι σφαίρες του εκτελεστικού αποσπάσματος που στήνουν. Με τη συνδρομή της ΕΥΠ μέχρι πρόσφατα και του Predator μέχρι σήμερα, του βαθέος παρακράτους δηλαδή, που προμηθεύει τις ομάδες ηθικής εξόντωσης με το απαραίτητο υλικό από τις υποκλοπές. Και με την υψηλή συμμετοχή γνωστού όχι μόνο για τις δημιουργίες του, αλλά και για άλλα σκοτεινά, σκηνοθέτη.

Ο Γάμα, ο πράκτορας και ο σκηνοθέτης αποτελούν το τρίγωνο του Κακού. Είναι αδιευκρίνιστο το πώς λειτουργεί σε πλήρη ανάπτυξη ο μηχανισμός. Ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει μια μικρή ομάδα, αποτελούμενη από δημοσιογράφους προσκείμενους στη ΝΔ (και εργαζομένους σε «φιλικά» μέσα ενημέρωσης, με πλέον πρόσφορο το συγκρότημα στο οποίο απασχολείται ο Γάμα), η οποία εντοπίζει από τα θέματα της επικαιρότητας, τηλεόραση και εφημερίδες, τα υποψήφια «θύματα».

Ύστερα από κάποιου είδους σύσκεψη θέτουν το στόχο, συντονίζονται και ξεκινούν την επίθεση. Ο γνωστός σκηνοθέτης προσφέρει έξυπνες ατάκες, ο γνωστός δημοσιογράφος δίνει το έναυσμα με δημοσίευμα στην εφημερίδα του και τα τρολ ξεκινούν το πάρτι της εξόντωσης. Λέγεται στην «πιάτσα» ότι η απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα του Τσίπρα για το σπίτι που νοικιάζει στο Σούνιο υπήρξε μια επίδειξη στο πεδίο για να διαφανεί η αποτελεσματικότητα του μηχανισμού και να διορθωθούν τυχόν ατέλειες.

Ο μηχανισμός λειτουργεί μέχρι αργά το βράδυ, εκτός και αν υπάρχει «θέμα αιχμής», οπότε η λειτουργία του μπορεί να παραταθεί και μετά τα μεσάνυχτα. Εννοείται ότι δουλεύει στο φουλ και τα Σαββατοκύριακα. Ο μηχανισμός, εκτός από το έργο της εξόντωσης των αντιπάλων του καθεστώτος, έχει καθήκοντα και εκθείασης του αρχηγού ή αποφάσεων της κυβέρνησης, ώστε να φτιάχνεται κάθε φορά «κλίμα» στο Διαδίκτυο. Στις δραστηριότητές του είναι επίσης να χακάρει λογαριασμούς αντιπάλων, να τους «ρίχνει», να τους μπλοκάρει ή ακόμη και να εντοπίζει ποιος στην πραγματικότητα βρίσκεται πίσω από κάποιον λογαριασμό στο Twitter. Το έργο αυτό, το τελευταίο, το έχει αναλάβει μια μικρή ομάδα επαγγελματιών χάκερ, που έχουν οργανική σχέση με την ΕΥΠ και το Predator, λειτουργεί ανεξάρτητα από τους υπόλοιπους και ελέγχει ο Γάμα και ο πράκτορας που προανέφερα.

Αυτά είναι όσα κατάφερα να μάθω. Ενημερώνω ότι θα συνεχίσω να το ψάχνω το θέμα. Και ελπίζω ότι προσεχώς θα έχουμε περισσότερα να πούμε…

Σημείωση: Οι πηγές του ως άνω ρεπορτάζ είναι απολύτως αξιόπιστες. Αρκεί και μόνο να αναφέρω ως απόδειξη ότι είναι οι ίδιες με τις πηγές του διαβόητου για την αξιοπιστία του Γιώργου Παπαχρήστου των Νέων.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…