Τα τελευταία δεδομένα στην υπόθεση δολοφονίας Ζαφειρόπουλου

Ανατρέπει όλα τα μέχρι σήμερα δεδομένα η κατάθεση του ασκούμενου δικηγόρου και βασικού μάρτυρα στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ανοίγοντας νέους δρόμους στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές.

59dfa4d41dc52479708b45c3 2

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος μάρτυρας δήλωσε σήμερα Κυριακή κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ότι ο ίδιος αποχώρησε υπό την απειλή όπλου από το γραφείο του θύματος, καθώς ο πιο κοντός από τους δύο δράστες, τον οδήγησε σε διπλανή αίθουσα.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, στο γραφείο του ποινικολόγου ήταν μόνο ο ένας δράστης, ο οποίος πυροβόλησε το θύμα έπειτα από περίπου τρία λεπτά. Στη συνέχεια, βγήκε από το γραφείο και μαζί με τον συνεργό του, απομακρύνθηκαν από το κτίριο.

Επίσης, ο 32χρονος δικηγόρος εξέφρασε τη σιγουριά του ότι οι δύο δράστες ήταν Αλβανοί, καθώς τους άκουσε να συνομιλούν στη γλώσσα τους.

«Ακουσα έναν πυροβολισμό. Αμέσως τους είδα να περνούν από μπροστά μου. Κρατούσαν και οι δύο όπλα στα χέρια. Πήγα στο γραφείο του Μιχάλη. Τον είδα μέσα στα αίματα και ειδοποίησα την Αστυνομία», φέρεται να κατάθεσε στις αρχές ο 32χρονος, που ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε εν ζωή το γνωστό ποινικολόγο.

Αναμονή για τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης

Η βαλλιστική εξέταση στη σφαίρα που σκότωσε τον δικηγόρο, καθώς και τα πρώτα αποτελέσματα στην ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων, αποτελούν τα επιπλέον σημεία στα οποία επικεντρώνονται οι αξιωματικοί της Ασφάλειας για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Διαβάστε σχετικά: «Μιλούν» οι σημειώσεις για την δολοφονία Ζαφειρόπουλου