Τα προγνωστικά της Αλέκας Παπαρήγα για τον τελικό του Μουντιάλ

Ποδοσφαιρόφιλη αποδεικνύεται η επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα η οποία πριν από λίγο σε πηγαδάκι στο περιστύλιο…

papariga

Ποδοσφαιρόφιλη αποδεικνύεται η επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα η οποία πριν από λίγο σε πηγαδάκι στο περιστύλιο της Βουλής προέβη σε ανάλυση του χθεσινοβραδινού ημιτελικού μεταξύ Βραζιλίας και Γερμανίας προβλέποντας μάλιστα τον τελικό του Μουντιάλ:

“Τι πράγμα ήταν αυτό ρε παιδιά;” είπε η Αλέκα σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες προσθέτοντας : ” Άφησα για πέντε λεπτά την τηλεόραση και το 2-0 έγινε 5-0″. Σύμφωνα με την κα Παπαρήγα το μυστικό του χθεσινού αγώνα ήταν η ομοιγένεια.
Όπως υποστήριξε η Αλέκα η ενδεκάδα της Εθνικής Γερμανίας ήταν ο βασικός κορμός της Μπάγερν Μονάχου ενώ στη Βραζιλία οι παίκτες μαζεύτηκαν από τα πέρατα του κόσμου, δέκα ημέρες πριν από τις εκλογές.

“Δεν δένουν έτσι οι ομάδες” είπε η Αλέκα. Καταλήγοντας προέβλεψε ότι σήμερα η Ολλανδία θα περάσει την Αργεντινή και ο τελικός της Κυριακής θα έχει καθαρά ευρωπαϊκό χαρακτήρα. Όταν μάλιστα κάποιος από τους ωτακουστές της ανάλυσης πρόλαβε να ψελλίσει κάτι για τον Μέσι η Αλέκα δεν μάσησε και απάντησε αποστομωτικά: “Ε είσαι άσχετος από μπάλα”.

Πηγή: real.gr

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι