Τα μυστικά του βάλτου και ο Γεραπετρίτης

Ο Γεραπετρίτης είπε ότι το θέμα με το μπαγαμπόντικο πόθεν έσχες του πρωθυπουργού είναι λυμένο

5341142

Ο Γεραπετρίτης είπε χθες στη Βουλή ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέφει απόλυτο σεβασμό για τους θεσμούς. Κι έτσι εξήγησε γιατί ο πρωθυπουργός, τον οποίο διαφήμισε ως Πόντιο Πιλάτο στη σταύρωση Παππά, απουσίασε από τη Βουλή στην κρίσιμη συζήτηση.  Όπως και όλοι οι υπουργοί του. Δεν επρόκειτο για πολιτική δειλία, όπως κατάγγειλε ο Τσίπρας. Επρόκειτο για θεσμική ευαισθησία. Δεν ήταν θεσμικά πρέπον να είναι εκεί και να μιλήσει κανείς τους. Εκτός βέβαια από τον Γεραπετρίτη.

Ο Γεραπετρίτης είπε ότι το θέμα με το μπαγαμπόντικο πόθεν έσχες του πρωθυπουργού είναι λυμένο. Αράδιασε κάποια αρχικά, τους βαρύγδουπους τίτλους κάποιων επιτροπών και κυρίως το καθηγητικό του ύφος για να ψέξει όσους αγνοούν τη νομική επιστήμη και κατηγορούν με ελαφρότητα τον Μητσοτάκη αντί να επιτίθενται στον Παππά. Ο Παππάς είναι το θέμα μας και όλα τα άλλα είναι παρέκκλιση από τη θεσμική διαδικασία που ουδείς δικαιούται να κάνει. Εκτός βέβαια από τον Γεραπετρίτη.

Ο Γεραπετρίτης είπε ότι ο Τσίπρας δεν αναφέρθηκε παρά ελάχιστα στη δίωξη Παππά και στο εμπεριστατωμένο πόρισμα της Προανακριτικής γιατί δεν είχε τι να πει. Προτίμησε να αναφερθεί στο πόθεν έσχες του πρωθυπουργού, στην πανδημία και την αποτυχία της κυβέρνησης, στα εμβόλια και στην Πελώνη. Ακόμα και στις απευθείας αναθέσεις. Σε πράγματα δηλαδή άσχετα με τη δίωξη του Παππά, για τα οποία ουδείς δικαιούται διά να ομιλεί. Εκτός βέβαια από τον Γεραπετρίτη.

Ο Γεραπετρίτης είπε ότι πλειοψηφία της Προανακριτικής έκανε τη δουλειά της με απόλυτο σεβασμό στην αλήθεια. Δεν ήταν όργανο της κυβέρνησης, αλλά όργανο απονομής δικαίου. Αυτός είναι ο λόγος που «απάλλαξε» τον Παππά από την κακουργηματική κατηγορία της δωροληψίας και όχι γιατί δεν είχε στοιχεία για δωροληψία έστω και ενός χαρτομάντιλου. Και αρκέστηκε στο πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος. Παρόμοια περίπτωση είχαμε και επί Κολοκοτρώνη, που ουδείς εκ των παρισταμένων γνώριζε. Εκτός βέβαια από τον Γεραπετρίτη.

Τον Γεραπετρίτη, αντ’ αυτού του Μητσοτάκη, ειδικό στα μυστικά του βάλτου, τον συνιστούν δεκάδες κατασκευαστές πλυντηρίων. Με επιστημονική επάρκεια, πολιτική αυτάρκεια, και τη δέουσα ηθική ανεπάρκεια, είναι σε θέση να ξεπλύνει λάσπες, σκατά και αίμα και χωρίς καμιά τύψη να τσαλακώνει το καθηγητικό του προφίλ. Εύγε!

Πηγή: avgi.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

εκβιαστες1

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες με τους αστυνομικούς τη στιγμή που εντοπίζουν μέρος των χρημάτων που…

Οι Σκιαδαρέσες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παλαιστίνη και καταχειροκροτούνται (video)

ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΕΣ 2

Οι Σκιαδαρέσες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παλαιστίνη και καταχειροκροτούνται (video)

Ένα σύντομο, συγκλονιστικό μήνυμα για την Παλαιστίνη μοιράστηκαν χθες με χιλιάδες ανθρώπους οι Σκιαδαρέσες, στη…