Τα γυρνάει η δικηγόρος του Μίχου: Εννοείται πως δεν υπάρχει συναίνεση από το παιδί

Μετά τον σάλο των τελευταίων ημερών σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε η δικηγόρος του Μίχου, Βάσω Πανταζή, προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Screenshot 2024 03 16 212856

Η δικηγόρος του φερόμενου ως παιδοβιαστή Μίχου, Βάσω Πανταζή, η οποία είχε προκαλέσει έντονα την κοινή γνώμη με δήλωσή της, ότι η 12χρονη είχε επιλέξει «μια συγκεκριμένη στάση ζωής για να επιβιώσει» λέγοντας παράλληλα ότι η ανήλικη «ήταν εκδιδόμενη» μίλησε στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο MEGA, δηλώνοντας ότι στοχοποιήθηκε άδικα και ότι «εννοείται πως δεν υπάρχει συναίνεση από το παιδί».

«Είναι μία δίκη κεκλεισμένων θυρών. Δεν είναι δυνατόν σαν κοινωνία κάθε φορά που δεν μας αρέσει μία απόφαση να δημιουργούνται όχλο πίεσης των δικαστών. Εγώ στοχοποιήθηκα με έναν τίτλο που δεν τον δεν είπα ποτέ», είπε συμπληρώνοντας, «Ο τίτλος ήταν “η 12χρονη επέλεξε να εκδίδεται”, ενώ εγώ είπα “Δυστυχώς για όλους μας, αυτό το κορίτσι έκανε μία συγκεκριμένη επιλογή για να επιβιώσει”. Η κ. Ταραχοπούλου ξέρει πολύ καλά τι είπα. Δεν είναι ατυχής η δήλωση μου. Εννοείται πως δεν υπάρχει συναίνεση από το παιδί. Εμένα οι εντολείς μου δεν διώκονται για βιασμό αλλά πως φέρεται να συνευρέθηκαν με ανήλικο άτομο. “Χτυπάμε” μία εισαγγελική πρόταση που στηρίζεται σε έναν νόμο».

Την ίδια ώρα, η Ασπασία Ταραχοπούλου εκ της εκπροσώπησης της 12χρονης μιλώντας στην εκπομπή του MEGA «Ακόμα δεν είδες τίποτα», αναφέρθηκε στην Βάσω Πανατζή και την δήλωσή της ότι η ανήλικη εκδιδόταν. «Το παιδί ξέρει τι έχει συμβεί και ψυχολογικά είναι πολύ χάλια. Έχουμε κατηγορηθεί οι συνήγοροι κατηγορίας πως διαρρέουμε στοιχεία από όσα διαδραματίζονται στη δίκη ενώ βγαίνει μία συγκεκριμένη συνάδελφος που λέει όλα όσα κατά τη γνώμη της αποδεικνύουν τη μη ύπαρξη βιασμού. Επίσης, θέλω να πω πως η δήλωση από τη δικηγόρο των εντολέων πως το παιδί επέλεξε αυτόν τον τρόπο ζωής, δεν το επέλεξε. Χειραγωγήθηκε. Προσπάθησε να τη βελτιώσει τη δήλωση μετά».

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…