Τα είπε όλα ο Δημήτρης Παπανικολάου για τον Αντώνη: «Θεώρησαν ότι ήταν σκουπίδι και τον πέταξαν σαν καφέ στη θάλασσα» (video)

«Δεν θα αφήσουμε το θέμα αυτό να ξεχαστεί. Δε θα κλείνουμε τα μάτια μας όταν δολοφονούνται τα παιδιά μας»

παπανικολαου

H δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη από το πλήρωμα του Blue Horizon στο λιμάνι του Πειραιά συγκλόνισε τους πάντες καθώς έδειξε με τον πιο εμφανή τρόπο την απανθρωπιά στην οποία οδηγείται η κοινωνία με ένα παιδί να πεθαίνει έτσι μπροστά σε δεκάδες μάτια και να μην αντιδρά κανείς.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου σε συνέντευξη στου στον ANT1 και στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε για το πως είναι η ζωή του μετά τη διάγνωση ότι βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού αλλά ξέσπασε και για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου σημείωσε αρχικά: «Τα πληρώματα και στα πλοία και στα αεροπλάνα και στα τρένα είναι ανεκπαίδευτα. Αναπηρία δεν είναι μόνο το αμαξίδιο. Από την πρώτη στιγμή διακρίναμε ανθρώπους που θεώρησαν ότι ο Αντώνης είναι ένα παιδί κατώτερου Θεού, ότι ήταν σκουπίδι και τον πέταξαν σαν καφέ στη θάλασσα. Και το πιο σοκαριστικό από όλα είναι ότι έφτασαν μέχρι την Αίγινα σαν να μη συνέβη τίποτα».

Στη συνέχεια, ο πρώην μπασκετμπολίστας τόνισε πως «παραιτήθηκε ο υπουργός για λεκτικό ατόπημα. Αυτό είναι το πρόβλημά μας; Το θέμα είναι μετά, θα φεύγει το πλοίο με κατεβασμένο καταπέλτη; Θα υπάρχει το λιμεναρχείο; Θα εκπαιδευτεί το προσωπικό για όλες τις αναπηρίες; Θα οργανωθούμε επιτέλους ή θα ρίχνουμε κροκοδείλια δάκρυα και δε θα αναλαμβάνουμε αυτά που πρέπει;».

«Νιώσαμε τον Αντώνη σαν δικό μας παιδί. Αναλάβετε δράση, δεν θα αφήσουμε το θέμα αυτό να ξεχαστεί. Δε θα κλείνουμε τα μάτια μας όταν δολοφονούνται τα παιδιά μας» κατέληξε ο Δημήτρης Παπανικολάου.

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

5732019

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον…