Τα αμέτρητα βίντεο που αποδεικνύουν πως η Ελληνική Αστυνομία λειτουργεί σαν συμμορία

Τραμπουκισμοί, ξυλοδαρμοί, λιντσαρίσματα, δολοφονικά χτυπήματα με γκλοπ, κλωτσιές, μπουνιές. Κι ένα «πάμε να τους σκοτώσουμε» που απέδειξε τις προθέσεις που είχαν εξαρχής.

NewsRoom 10/03/2021 | 12:12

Δεν υπάρχει μόνο ένα βίντεο από τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά την πολυπληθή πορεία της Νέας Σμύρνης. Τα βίντεο, οι φωτογραφίες, οι μαρτυρίες, τα ουρλιαχτά εκείνων που ξυλοκοπήθηκαν στη Νέα Σμύρνη και στις γύρω περιοχές, αποδεικνύουν πως η ομάδα ΔΡΑΣΗ και τα ΜΑΤ λειτουργούν σαν ομάδες κρούσεις του Χρυσοχοϊδη που σκοπό έχουν την άκρατη βία, το λιντσάρισμα και τα δολοφονικά χτυπήματα. 

Κανείς δεν μπορεί να μιλάει πλέον για μεμονωμένα περιστατικά. Για το μόνο που μπορούμε να μιλάμε, είναι το επαναλαμβανόμενο και άκρατο μένος των ένστολων, που νομιμοποιούνται να φέρουν όπλα και να λειτουργούν σαν συμμορία. Κανείς δεν μπορεί πλέον να μιλάει για αποκλιμάκωση της έντασης, όταν οι πολίτες έρχονται αντιμέτωποι με τη δολοφονική και εκδικητική μανία, που μπορεί να έχει αποδέκτη τον κάθε τυχαίο πολίτη. 

Οι άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ χθες, έπεσαν επάνω σε κόσμο με τα μηχανάκια τους αδιαφορώντας για τους τραυματισμούς που μπορεί να προκαλέσουν, στρίμωξαν πιτσιρικάδες σε στενά και σε εισόδους πολυκατοικιών, ξυλοκόπησαν με μανία όποιον βρέθηκε στο δρόμο τους, έσυραν συλληφθέντες δεμένους πισθάγκωνα, τραμπούκισαν δημοσιογράφους, χαστούκισαν έφηβους και έφηβες, δημιούργησαν σκηνές κτηνωδίας και βαρβαρότητας παρά τις εκκλήσεις των σοκαρισμένων κατοίκων που εκλιπαρούσαν  να σταματήσουν και να φύγουν από την περιοχή τους.

Και στο τέλος, τράβηξαν όπλο και φώναζαν απροκάλυπτα την επιθυμία τους: «πάμε να τους σκοτώσουμε». 

 

 

 

 

Στο 1.37 η στιγμή που ο αστυνομικός προτάσσει απροκάλυπτα το όπλο του.