Newsroom

Newsroom

Συριζαία η Λεπέν… σύμφωνα με τον Πρετεντέρη

Τι άλλο θα πει το στόμα τους για να στηρίξουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη;

EK Pretenteris 0 1

Ξεκουράστηκαν μέσα στο Πάσχα, χάρηκαν πολύ με τη νίκη Μακρόν γιατι στον ύπνο τους ονειρεύονται πως ο Μητσοτάκης είναι ο Έλληνας Μακρόν, και τώρα επέστρεψαν με νέο αφήγημα. Η κακιά και ηττημένη Λεπέν είναι κάτι σαν τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ…

Άρης Πορτοσάλτε, Μπάμπης Παπαναγιώτου, Δημήτρης Οικονόμου και φυσικά ο γκουρου Γιάννης Πρετεντέρης πασχίζουν από το πρωί να ταυτίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ με την ακροδεξιά της Λεπέν.

Οι άλλοι πιο χοντροκομμένα, ο Πρετεντέρης ελαφρώς πιο έξυπνα μας λέει πως η Λεπέν στο γαλλικό ντιμπέιτ τα είπε «συριζέικα».

Και επειδή ακριβώς η Λεπέν τα είπε συριζέικα (σύμφωνα δηλαδή με τον αρθρογράφο λαϊκίστικα, καφενειακά και θολά), ο Μακρόν την κατατρόπωσε. 

Νωρίτερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, Άρης Πορτοσάλτε και Μπάμπης Παπαπαναγιώτου κραύγαζαν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα προτιμούσε να βγει η Λεπέν νικήτρια των γαλλικών εκλογών. Κάτι περίεργο πρέπει να συμβαίνει για να υπάρχει τέτοιο «μέτωπο» διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και λασπολογίας. Είναι λες και κάποιος του είπε φτιάξτε αφήγημα υπέρ Μητσοτάκη με αφορμή το αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών…

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…