ΣΥΡΙΖΑ: «Θα απαντήσει ο κ. Οικονόμου αν η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον ΑΓΕΕΘΑ;»

Στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, που προσπάθησε να κατηγορήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εθνική μειοδοσία, απάντησε…

SYRIZA 1 1

Στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, που προσπάθησε να κατηγορήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εθνική μειοδοσία, απάντησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου. Ο κ. Οικονόμου δήλωσε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών της Δευτέρας πως η κυβέρνηση περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και ότι αυτή η εμπιστοσύνη δεν κλονίζεται από υλικό ρυπαρών δικτύων που διοχετεύεται προνομιακά σε ορισμένους και απηύθυνε σειρά ερωτημάτων προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων; Ναι; Όχι; Και γιατί. Έχουν διερωτηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ ποιος ωφελείται από την υπονόμευση των Ενόπλων Δυνάμεων; Διαβάζουν στο ΣΥΡΙΖΑ τι λέγεται στην Τουρκία; Ποια η σχέση αυτών των ρυπαρών δικτύων με όλους όσοι δημοσιεύουν το συγκεκριμένο υλικό; Να απαντήσει ο κ. Τσίπρας με ευθύνη στον ελληνικό λαό».

 

Άμμεση ήταν η απάντηση με  δήλωσή της η εκπροσώπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, 

«Αντί να αναζητά εσωτερικούς εχθρούς απευθύνοντας σειρά παράλογων ερωτήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο κ. Οικονόμου θα πρέπει να απαντήσει στο ερώτημα:

Παρακολουθούσε η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων και τη στρατιωτική ηγεσία;

Ναι ή όχι;

Και αν ναι, γιατί».