ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Μητσοτάκης αντί για έργα εγκαινιάζει μακέτες και πανηγυρίζει

Με μία σκληρή ανακοίνωση σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ το επικοινωνιακό σόου του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, όπου ο πρωθυπουργός εγκαινίασε μακέτες και όχι έργα.

μητσο μαρεβα μενδωνη

«Αφού η πρόχειρη εξαγγελία του στις προγραμματικές δηλώσεις του 2019 για ενοποίηση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου με το Μετσόβιο Πολυτεχνείο πήγε στράφι, σήμερα έκανε “εγκαίνια μακέτας” της επέκτασης του Αρχαιολογικού Μουσείου λέγοντας μάλιστα ότι “γίνεται πραγματικότητα ένα προσωπικό του όνειρο”», σχολιάζει καυστικά η Κουμουνδούρου

«Όσο πλησιάζουν οι εκλογές ο κ. Μητσοτάκης κατεβαίνει με ταχύτητα φωτός τα σκαλιά του αυτοεξευτελισμού του. Αντί για έργα, χωρίς ίχνος ντροπής εγκαινιάζει μακέτες και πανηγυρίζει» σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει:

«Ο κ. Μητσοτάκης που ακόμη και σήμερα κάνει σπέκουλα σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ για το Μετρό της Θεσσαλονίκης, ένα έργο που το παρέλαβε στο τελικό του στάδιο και κατάφερε με τους χειρισμούς του να καθυστερήσει την έναρξη λειτουργίας του από τα μέσα του 2020 στα τέλη του 2023, ο ίδιος σήμερα εγκαινιάζει με τυμπανοκρουσίες σχέδια επί χάρτου. Κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ, που παρέδιδε ολοκληρωμένα έργα, για “μουσαμάδες” και ο ίδιος σήμερα εγκαινιάζει “μακέτες”».

Με προκλητικές ευχαριστίες στη Μαρέβα η φιέστα εντός του Μουσείου

Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίαζε… όχι το νέο αρχαιολογικό μουσείο, ούτε τα τελικά σχέδια, αλλά τα προσχέδια του νέου αρχαιολογικού μουσείου, δηλώνοντας μάλιστα ότι «ένα προσωπικό μου όνειρο γίνεται πραγματικότητα». Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι μεταξύ όσων ευχαρίστησε ήταν και η σύζυγός του, Μαρέβα Μητσοτάκη, «η οποία αθόρυβα και χωρίς να διεκδικήσει ποτέ οποιαδήποτε προβολή, υπήρξε η καρδιά αυτής της μεγάλης προσπάθειας».

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.