Newsroom

Newsroom

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αποχαιρετούν τον «γνήσιο λαϊκό τραγουδιστή» Βασίλη Καρρά

Τον γνήσιο λαϊκό τραγουδιστή με τη χαρακτηριστική χροιά της φωνής του, τον Βασίλη Καρρά, που έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της παραμονής Χριστουγέννων σε ηλικία 70 χρόνων, νικημένος από τον κορωνοϊό, αποχαιρετά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

syriza grafeia 0

«Ο γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής με την χαρακτηριστική χροιά της φωνής του, ο Βασίλης Καρράς δεν είναι πια μαζί μας. Τον αποχαιρετούμε κρατώντας για πάντα στη μνήμη μας τα γλέντια και τις βραδιές χαρμολύπης που περάσαμε με τα τραγούδια του. Το λαϊκό στερέωμα θα τον θυμάται πάντα για την απλότητα του και για τις ερμηνείες του επί σκηνής που αφήσαν εποχή», αναφέρει η Τομεάρχης Πολιτισμού, βουλευτής Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα.

Η Δώρα Αυγέρη, με τη σειρά της, αποχαιρέτησε και αυτή τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, μετά από μάχη με την υγεία του, σε ηλικία 70 ετών.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανάρτησή της κοινοποίησε ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του καλλιτέχνη, το «Δεν πάω πουθενά», σημειώνοντας πως «έσβησε μια από τις τελευταίες αυθεντικές λαϊκές φωνές».

 

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

λαμια δηλητηριαση

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ζήτησαν ορισμένοι γονείς, οι οποίοι μετέβησαν στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ…