ΣΥΡΙΖΑ προς Μητσοτάκη: «Θα αποπέμψει την Σπυράκη ή θα κάνει πως δεν την γνωρίζει;»

«Υποθέτουμε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα κάνει πως δεν γνωρίζει και την κα Σπυράκη, όπως την κα Καϊλή, και θα την αποπέμψει από τη ΝΔ»

My project 1 5

Την άρση της ασυλίας της Εύας Καϊλή και της Μαρίας Σπυράκη εισηγήθηκε ο Ευρωπαίος εισαγγελέας και ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Υποθέτουμε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα κάνει πως δεν γνωρίζει και την κα Σπυράκη, όπως την κα Καϊλή, και θα την αποπέμψει από τη ΝΔ» αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ και επισημαίνει ότι οι βελγικές αρχές «δείχνουν τι σημαίνει διερεύνηση υποθέσεων διαφθοράς και απάτης», σε αντίθεση με τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Για άλλη μια φορά οι βελγικές αρχές δείχνουν τι σημαίνει διερεύνηση υποθέσεων διαφθοράς και απάτης, σε αντίθεση με το αίσθημα αδικίας και τη διαρκή συγκάλυψη στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη.

Υποθέτουμε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα κάνει πως δεν γνωρίζει και την κυρία Σπυράκη, όπως την κυρία Καϊλή, και θα την αποπέμψει από τη ΝΔ.

Οι άνθρωποι αποδεικνύονται συνεπείς μόνο στη διαφθορά και το διασυρμό της χώρας εντός και εκτός συνόρων.

Από την πλευρά της η Μαρία Σπυράκη αναφέρει πως ευχαρίστως αποδέχεται το αίτημα άρσης της ασυλίας της, καθώς και ότι η εξέλιξη αυτή δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση του Κατάρ, για την οποία κατηγορείται η Εύα Καϊλή.

«Ευχαρίστως αποδέχομαι το αίτημα άρσης της ασυλίας μου προκειμένου να διαφανεί ότι δεν έχω ούτε ένα ευρώ οικονομική διαφορά με το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Το θέμα αφορά το επίδομα αλλοδαπής πρώην συνεργάτη μου, ο οποίος αντιμετώπισε σοβαρό προσωπικό πρόβλημα και είχε ορισμένες απουσίες από το χώρο συνεδριάσεων του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Δεν έχω καμία σχέση με το QatarGate, δεν έχω καμία σχέση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση».

Διαβάστε περισσότερα: Η πρώτη απάντηση Σπυράκη μετά το αίτημα άρσης ασυλίας από την Ευρωπαία Γενική Εισαγγελέα

 

 

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης παρουσιάζει τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, με παρόντα τον Τσίπρα

6187950

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης παρουσιάζει τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, με παρόντα τον Τσίπρα

Ο πρώην πρωθυπουργός θα «στηρίξει το κόμμα του και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές στην κρίσιμη μάχη…

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

Κακλαμάνης

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

«Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε», είπε χαρακτηριστικά ο…