Η πρώτη απάντηση Σπυράκη μετά το αίτημα άρσης ασυλίας από την Ευρωπαία Γενική Εισαγγελέα

Η πρώτη αντίδραση της ευρωβουλευτή της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, μετά τη γνωστοποίηση του αιτήματος της Ευρωπαίας Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας της, όπως επίσης και της Εύας Καϊλή.

4759421

Άρση της ασυλίας της ευρωβουλεύτριας Μαρίας Σπυράκη, αλλά και της κας Εύας Καϊλή, ζήτησε η Ευρωπαία Γενική Εισαγγελέας με βάση την έκθεση που ελήφθη από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF).

Αναλυτικότερα, ο Ευρωπαίος Γενικός Εισαγγελέας ζήτησε την άρση της ασυλίας της κας Εύας Καϊλή, μέλους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και πρώην μέλους του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, αλλά και της κυρίας Μαρίας Σπυράκη, μέλους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα: Βόμβα για Μαρία Σπυράκη: Άρση της ασυλίας ζήτησε ο Ευρωπαίος Γενικός Εισαγγελέας

Η πρώτη απάντηση της ΝΔ Μαρία Σπυράκη

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη έκανε την εξής δήλωση στο ΑΠΕ για το αίτημα του Ευρωπαίου Γενικού Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας της:

«Ευχαρίστως αποδέχομαι το αίτημα άρσης της ασυλίας μου προκειμένου να διαφανεί ότι δεν έχω ούτε ένα ευρώ οικονομική διαφορά με το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Το θέμα αφορά το επίδομα αλλοδαπής πρώην συνεργάτη μου ο οποίος αντιμετώπισε σοβαρό προσωπικό πρόβλημα και είχε ορισμένες απουσίες από το χώρο συνεδριάσεων του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Δεν έχω καμία σχέση με το qatargate, δεν έχω καμία σχέση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση».

Τέμπη: Εντυπωσιακό γκραφίτι αφιερωμένο στη μνήμη της άτυχης Κέλλυς σε λύκειο της Καλαμαριάς

CropImage 20

Τέμπη: Εντυπωσιακό γκραφίτι αφιερωμένο στη μνήμη της άτυχης Κέλλυς σε λύκειο της Καλαμαριάς

Το έργο έκανε την εμφάνισή του στο 6ο Λύκειο Καλαμαριάς, όπου είναι μαθήτρια η 17χρονη…