Newsroom

Newsroom

ΣΥΡΙΖΑ: “Μείζον πολιτικό θέμα η εμπλοκή συμβούλου του κ. Αρβανιτόπουλου σε κύκλωμα απάτης”

Ως “μείζον πολιτικό θέμα” χαρακτηρίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ την εμπλοκή συμβούλου του κ. Αρβανιτόπουλου σε κύκλωμα απάτης με…

Ως “μείζον πολιτικό θέμα” χαρακτηρίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ την εμπλοκή συμβούλου του κ. Αρβανιτόπουλου σε κύκλωμα απάτης με θύμα τον οίκο Ναύτου. Πρόκειται για την υπάλληλο Ε.Γ., που όπως είχε απoκαλύψει το koutipandoras.gr, ήταν γαλάζιο στέλεχος με πλούσια συνδικαλιστική δράση ενώ είχε κατέβει και ως υποψήφια με το συνδυασμό του Πέτρου Μαντούβαλου.

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του, “η εμπλοκή συμβούλου του κ. Αρβανιτόπουλου σε κύκλωμα απάτης με θύμα τον Οίκο Ναύτου και η στάση απόλυτης σιωπής που κρατά ο υπουργός, εγείρουν μείζον πολιτικό ζήτημα για την κυβέρνηση”.

Και συμπληρώνεται ότι “ο υπουργός που δεν διστάζει να στείλει τον εισαγγελέα στα πανεπιστήμια, σε ένα πρωτοφανές ρεσιτάλ αυταρχισμού, έχει αποσπασμένη στο γραφείο του υπάλληλο κατηγορούμενη για απάτη. Φαίνεται ότι η αίσθηση «νομιμότητας» του υπουργού και της κυβέρνησης που εκπροσωπεί περιορίζεται στην υλοποίηση της ακραίας μνημονιακής πολιτικής των απολύσεων και της υποβάθμισης της δημόσιας παιδείας, αφήνοντας ανεξέλεγκτα να δρουν εγκληματικά κυκλώματα διαφθοράς κάτω από τη μύτη τους”.

Διαβάστε σχετικά

Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας η χρηματιζόμενη σύμβουλος του υπουργού

Εμπλέκει Αρβανιτόπουλο στις συνομιλίες η υπάλληλός του