Newsroom

Newsroom

ΣΥΡΙΖΑ: "Η Κομισιόν αποκαλύπτει την καταστροφική λογική των Μνημονίων"

Την αδιέξοδη και καταστροφική λογική των μνημονίων που οι ξένοι δανειστές επέβαλλαν στη χώρα μας είναι κάτι από την πρώτη…

Την αδιέξοδη και καταστροφική λογική των μνημονίων που οι ξένοι δανειστές επέβαλλαν στη χώρα μας είναι κάτι από την πρώτη στιγμή επισήμανε το www.koutipandoras.gr. Τρία χρόνια μετά, τόσο το ΔΝΤ όσο και η Κομισιόν επιβεβαιώνουν το προφανές. Ότι δηλαδή η συνταγή για τη διάσωση της ελληνικής οικονομίας δεν ήταν θεραπευτική, αλλά συνταγή θανάτου.

Σε σημερινές του δηλώσεις ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος επισήμανε ότι τα στοιχεία που προκύπτουν από την τελευταία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, είναι αποκαλυπτικά της καταστροφικής λογικής με την οποία αντιμετωπίζεται η υποτιθέμενη διάσωση της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει ο κ. Τσακαλώτος, οι αποκλίσεις των εκτιμήσεων της Επιτροπής για το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού, τη μεταβολή του ΑΕΠ, τον πληθωρισμό, το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών και την ανεργία από τα πραγματικά μεγέθη είναι χαρακτηριστικές «του σαθρού εδάφους πάνω στο οποίο βασίζεται η πολιτική των μνημονίων».

Παράλληλα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει λόγο για θριαμβολογία της ελληνικής κυβέρνησης αναφορικά με την ελληνική οικονομία, η οποία όμως είναι τεχνητή.

«Η θριαμβολογία της ελληνικής κυβέρνησης περί σταθεροποίησης της οικονομίας, καθώς και η καλλιέργεια ενός κλίματος τεχνητής ευφορίας για τη βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη προοπτική της εμποδίζουν την κατανόηση και την αντιμετώπιση των οξύτατων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων που συνεχίζει να δημιουργεί η πολιτική της λιτότητας», σημειώνει ο κ.Τσακαλώτος.

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…