ΣΥΡΙΖΑ για τις αποδοκιμασίες κατά του Πολάκη: Οι απειλές τους πέφτουν στο κενό

Απερίφραστα καταδικάζει τους προπηλακισμούς κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη έξω από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας όπου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας, ο ΣΥΡΙΖΑ.

575ec3141dc5244b068b4943

Σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για «μειοψηφικές συμπεριφορές» και «δήθεν αγανακτισμένους πολίτες, που καμιά σχέση δεν έχουν με τις κοινωνικές διεκδικήσεις» και καλεί «κάθε δημοκρατικό πολίτη να απομονώσει τους, λίγους, τραμπούκους».

«Η σημερινή επίσκεψη στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας απέδειξε, για άλλη μια φορά, ότι οι απειλές τους πέφτουν στο κενό. Οι υπουργοί, οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ούτε κλείστηκαν, ούτε πρόκειται να κλειστούν στα σπίτια τους» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει ότι «η θέση τους είναι δίπλα στην κοινωνία, με αυτήν επικοινωνούν, για αυτήν αγωνίζονται. Και φυσικά, οι προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης για ποιοτική, δημόσια δωρεάν υγεία θα συνεχιστούν αδιάκοπα».

Διαβάστε σχετικά: Αποδοκιμάστηκε ο Πολάκης στην Ιεράπετρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…