ΣΥΡΙΖΑ για επίθεση στον Α. Ρηγόπουλο: Η κυβέρνηση ολισθαίνει σε κρεσέντο καταστολής

Την επίθεση της αστυνομίας στον δημοσιογράφο του koutipandoras.gr και της εφημερίδας Documento, Αντώνη Ρηγόπουλο καταγγέλλει η αν. τομεάρχης Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσσα Γκαρά, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη και απερίφραστα καταδικαστέα ενέργεια. 

5189350

«Η βίαιη αντιμετώπιση που υπέστη ο ρεπόρτερ της εφημερίδας «Documento», Αντώνης Ρηγόπουλος, από τις αστυνομικές δυνάμεις την ώρα εργασίας του, που καλύπτοντας δημοσιογραφικά τις λαϊκές εκδηλώσεις για την επέτειο της 17ης Νοέμβρη είναι απαράδεκτη και απερίφραστα καταδικαστέα», αναφέρει σε δήλωσή της η αν. τομεάρχης Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη δήλωσή της, η Ν. Γκαρά επισημαίνει ότι «μπροστά στα αδιέξοδά της στη διαχείριση της πανδημίας και της οικονομίας, η κυβέρνηση ολισθαίνει καθημερινά σε ένα κρεσέντο καταστολής, όπως αυτό που βιώσαμε χθες».  

Η αν. τομεάρχης Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά αναφέρει στη δήλωσή της

Η βίαιη αντιμετώπιση που υπέστη ο ρεπόρτερ της εφημερίδας «Documento», Αντώνης Ρηγόπουλος, από τις αστυνομικές δυνάμεις την ώρα εργασίας του, που καλύπτοντας δημοσιογραφικά τις λαϊκές εκδηλώσεις για την επέτειο της 17ης Νοέμβρη είναι απαράδεκτη και απερίφραστα καταδικαστέα.

Μπροστά στα αδιέξοδά της στη διαχείριση της πανδημίας και της οικονομίας, η Κυβέρνηση ολισθαίνει καθημερινά σε ένα κρεσέντο καταστολής, όπως αυτό που βιώσαμε χθες. Ό,τι και όποιος δεν υπακούει στον κυβερνητικό μηχανισμό προπαγάνδας, προπηλακίζεται, υβρίζεται, προσάγεται και γίνεται απόπειρα φίμωσης του. Αυτή είναι η μόνη πολιτική που εφαρμόζει με συνέπεια η κυβέρνηση σε δημοσιογράφους και πολίτες. 

Οι δημοσιογράφοι έχουν χρέος και καθήκον να ελέγχουν οποιαδήποτε εξουσία. Να αποκαλύπτουν αυθαιρεσίες, να φωτίζουν γεγονότα και να μεταφέρουν την πραγματική εικόνα μέσα από την δουλειά τους. 

Χθες ο δημοσιογράφος Αντώνης Ρηγόπουλος, όπως και πολλοί άλλοι δημοσιογράφοι, έπραξαν το καθήκον τους. Αν η ΝΔ ενοχλείται από αυτό δεν είναι πρόβλημα ούτε των δημοσιογράφων, ούτε της δημοσιογραφίας. Το πρόβλημα το έχει η κυβέρνηση και αυτό πλέον είναι φανερό. 

Νέα οπαδική επίθεση στην Χαλκίδα: 10 άτομα ξυλοκόπησαν ανήλικους με λοστούς και ρόπαλα

opadoi

Νέα οπαδική επίθεση στην Χαλκίδα: 10 άτομα ξυλοκόπησαν ανήλικους με λοστούς και ρόπαλα

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για τη νομοθεσία περί αθλητισμού και επικίνδυνη σωματική βλάβη,…

Αποκαθίστανται τα προβλήματα που προκλήθηκαν σε ολόκληρο τον κόσμο από το σφάλμα ενός λογισμικού

aerodromio Medium 1

Αποκαθίστανται τα προβλήματα που προκλήθηκαν σε ολόκληρο τον κόσμο από το σφάλμα ενός λογισμικού

Η Crowdstrike είναι μια εταιρία με πάνω από 20.000 συνδρομητές σε όλο τον κόσμο, που…