ΣΥΡΙΖΑ για επίθεση σε Πλεύρη: Διαχρονική και αδιαπραγμάτευτη η καταδίκη απέναντι σε επιθέσεις και βίαιες ενέργειες

«Η ΝΔ ουδέποτε καταδίκασε τη στοχοποίηση και τις επιθέσεις με μολότοφ στα σπίτια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο της Συμφωνίας των Πρεσπών»

syriza mm3

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζει ότι «καταδικάζει επιθέσεις και βίαιες ενέργειες» μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος που εγκαλούσε την αξιωματική αντιπολίτευση για «αφωνία» όσον αφορά την επίθεση με γιαούρτια που δέχθηκε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

«Η καταδίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απέναντι σε επιθέσεις και βίαιες ενέργειες είναι διαχρονική και αδιαπραγμάτευτη», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προσθέτει:

«Αντιθέτως, η ΝΔ ουδέποτε καταδίκασε τη στοχοποίηση και τις επιθέσεις με μολότοφ ακόμη και στα σπίτια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ο ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτές τις εκλογές δίνει τη μάχη των ιδεών και των επιχειρημάτων και αυτό το κλίμα πολιτικού πολιτισμού θα υπερασπιστούμε απέναντι σε όποια παιχνίδια εντυπώσεων».

Εχθές, η Νέα Δημοκρατία, εγκάλεσε σε ανακοίνωσή της τον ΣΥΡΙΖΑ για «αφωνία» στο θέμα με το κόμμα Κασιδιάρη αλλά και την επίθεση στο Θάνο Πλεύρη.

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…