ΣΥΡΙΖΑ: Φρένο στη Βαβέλ

Το νέο σχέδιο Οργανωτικής και Επικοινωνιακής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ

5898439

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. μετά από μια πολύωρη συνεδρίαση. Η διαδικασία ξεκίνησε στις 17:30 και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Πληροφορίες του Documentonews.gr αναφέρουν ότι στκ πλαίσιο της συνεδρίασης τεθηκε επι τάπητος η δημιουργία ενός εντελώς νέου μοντέλου λειτουργίας του κόμματος ενόψει των δεύτερων εκλογών με γνώμονα την πλήρη ενεργοποίηση του κομματικού οργανισμού σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Επικρατείας. Επίσης, εξετάστηκε και αποφασίστηκε η δημιουργία ενός νέου εποκοινωνιακού μηχανισμού για την καλύτερη προώθηση των θέσεων και του προγράμματος του κόμματος, που άλλωστε, τέθηκε ως βασικός στόχος από τον Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή.

Αναλυτικότερα, ενόψει των δεύτερων εκλογών, με απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου, δόθηκε η αρμοδότητα στο γραφείο Τύπου να ορίζει τις εμφανίσεις των στελεχών στα κανάλια. Πλέον, δεν θα είναι τα στελέχη του κόμματος που θα κλείνουν από μόνα τους τις τηλεοπτικές εμφανίσεις, αλλά το ίδιο το Γραφείου Τύπου.

Επιπλέον, το διευρυμένο Εκτελεστικό Γραφείο (μαζί με τον πολιτικό σχεδιασμό) θα βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση, είτε με φυσική παρουσία είτε με τηλεδιάσκεψη με στόχο την καθημερινή επικαιροποίση τόσο της ανάλυσης της πολιτικής και κοινωνικής κατάστασης, όσο και τη χάραξη στρατηγικών και τακτικών πολιτικών κινήσεων.

Συγκροτείται, επίσης, οργανωτική Επιτροπή εκλογικού αγώνα που θα βρίσκεται σε επαφή με τις τοπικές οργανώσεις. Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής πλέον θα έχουν πολύ συγκεκριμένο περιεχόμενο δουλειάς, προκειμένου να αποφευχθούν τα κακώς κείμενα που σημειώθηκαν κατά την προεκλογική περίοδο των προηγούμενων εκλογών. Αναλυτικότερα, πληροφορίες του Documentonews.gr, αναφέρουν ότι τα στελέχη θα “χρεωθουν” εκλογικές περιφέρειες με στόχο την επαναπροσεγγιση των ψηφοφόρων που έκαναν άλλη επιλογη στις πρόσφατες εκλογές.

Επίσης δημιουργείται,μια εκλογική επιτροπή που θα αποτελείται από νεότερα στελέχη που θα πλαισιώνουν τον προεδρο και θα πρωταγωνιστήσουν στις δράσεις του κόμματος.

Τέλος, να σημειωθεί ότι τα ονόματα όσων μετέχουν τόσο στην οργανωτική επιτροπή όσο και στην εκλογική επιτροπή θα ανακοινωθούν αύριο, 27 Μαΐου.

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…