Newsroom

Newsroom

ΣΥΡΙΖΑ: Αντίστροφη μέτρηση για το κλείσιμο της κάλπης-Πότε αναμένεται η πρώτη ασφαλής εκτίμηση

Αντίστροφη μέτρηση ξεκινά για την ανάδειξη του νέου προέδου του ΣΥΡΙΖΑ καθώς στις 20:00 αναμένεται να κλείσουν οι κάλπες της σημερινής ψηφοφορίας του δεύτερου γύρου που χαρακτηρίστηκε από την εντυπωσιακή συμμετοχή των ψηφοφόρων.

συριζα καλπη

Τελική ευθεία για την ανάδειξη προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Έφη Αχτσιόγλου διεκδίκησαν την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης και δεκάδες χιλιάδες μέλη και φίλοι του κόμματος έσπευσαν και τη δεύτερη Κυριακή να ψηφίσουν για τον ή την «διάδοχο» του Αλέξη Τσίπρα.

Η προσέλευση των ψηφοφόρων είναι μεγάλη καθώς από την έναρξη της διαδικασίας μέχρι και τις 19:00 το απόγευμα οι ψηφοφόροι ξεπέρασαν τις 122.000. Οι εκτιμήσεις είναι πως αν η ψηφοφορία συνεχιστεί με αυτόν τον ρυθμό, τότε στο τέλος της ημέρας στις κάλπες θα βρίσκονται μέχρι και 160.000 ψηφοδέλτια, με το ποσοστό αυτό να αναθεωρείται σταδιακά προς τα κάτω.. Σημειώνεται ότι στον πρώτο γύρο είχαν ψηφίσει 148.821 άτομα. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο ρυθμός ροής των ψηφοφόρων πάνω από την κάλπη είχε φτάσει και τα 300 άτομα το λεπτό.

Παράταση στην εκλογική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 

Παράταση των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ κατά μία ώρα, έως τις 21:00 αποφάσισε η εφορευτική επιτροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα περισσότερα εκλογικά τμήματα παρατηρούνται ουρές. Η παράταση ενδέχεται να συνεχιστεί και μετά τις 21:00 όπου χρειαστεί.

Η συμμετοχή είναι ιδιαίτερα αυξημένη και έως τις 8 το βράδυ ξεπερνούσε τις 130.000.

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

λαμια φωτια

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή της Λαμίας..