Συνεχίζεται το θρίλερ με τον απαχθέντα επιχειρηματία στην Κρήτη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της απαγωγής του Κρητικού επιχειρηματία το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή των Καλεσών με τους δράστες να προκαλούν τροχαίο, χτυπώντας το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο επιχειρηματίας.

58df60511dc524f34a8b4642

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του candianews.gr, οι δράστες φέρονται να χρησιμοποίησαν τρία αυτοκίνητα. Αυτό με το οποίο διέφυγαν και δύο ακόμη κλεμμένα οχήματα, ένα αγροτικό και ένα επιβατηγό, τα οποία οδήγησαν σε παράδρομο κοντά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και τα οποία έκαψαν. Οι δράστες φαίνεται μάλιστα ότι σχεδίαζαν μήνες την απαγωγή του επιχειρηματία καθώς τα αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν είχαν κλαπεί από τον Δεκέμβριο, δηλαδή σχεδόν τέσσερις μήνες πριν. 

Η απαγωγή σημειώθηκε όταν ο επιχειρηματίας αναγκάστηκε να κατέβει από το αυτοκίνητό του το οποίο εσκεμμένα είχαν τρακάρει οι απαγωγείς, για να δει τι συμβαίνει. Στο μεταξύ μ’ ένα δεύτερο αυτοκίνητο, οι απαγωγείς είχαν προλάβει να αποκλείσουν δρόμο πιθανής διαφυγής του θύματος. Όταν ο επιχειρηματίας βγήκε από το όχημά του, εκείνοι τον άρπαξαν και τον επιβίβασαν στο τρίτο από τα αυτοκίνητά τους. Μέσα στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία βρέθηκε κλειστό το κινητό του τηλέφωνο.

Από την πλευρά των Αρχών πάντως δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής καμιά επίσημη ενημέρωση, όπως είναι φυσικό σε τέτοιες περιπτώσεις, εκτός από μια αναφορά που έκανε χθες ο Γ.Γ. του υπουργείου Δημόσιας Τάξης. Επίσης η μόνη πληροφορία που φαίνεται να υπάρχει είναι ότι οι απαγωγείς δεν έχουν επικοινωνήσει με την οικογένεια, μέχρι τώρα.

Ο Γ.Γ. του υπουργείου, Δημήτρης Αναγνωστάκης διαβεβαίωσε πάντως μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΡΗΤΗ TV ότι «η Ελληνική Αστυνομία καταβάλλει όλες εκείνες τις προσπάθειες έτσι ώστε να φθάσουμε σ’ ένα αίσιο τέλος». Όπως είπε ο κ. Αναγνωστάκης η πρώτη του ενέργεια ήταν η επίσκεψή του στο γραφείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης όπου μίλησε με τον περιφερειακό αστυνομικό Διευθυντή υποστράτηγο Κ. Λαγουδάκη και ενημερώθηκε για την μέχρι τώρα κατάσταση.

Ο κ. Αναγνωστάκης υπογράμμισε ότι «καταβάλλονται όλες εκείνες οι προσπάθειες και γίνονται όλες εκείνες οι απαραίτητες ενέργειες για να φθάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα να γυρίσει ο άνθρωπος στην οικογένειά του σώος και αβλαβής και βεβαίως να υπάρξει αυτό, στο σύντομο χρονικό διάστημα ακόμη και των ωρών».

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…