Newsroom

Newsroom

Συνελήφθη αστυνομικός που πουλούσε "προστασία" σε στούντιο μασάζ πριν καν ανοίξει

Στη σύλληψη ενός αστυνομικού, ο οποίος απαιτούσε εκβιαστικά χρηματικά ποσά για να παρέχει προστασία σε στούντιο μασάζ που επρόκειτο να…

astynomia 4

Στη σύλληψη ενός αστυνομικού, ο οποίος απαιτούσε εκβιαστικά χρηματικά ποσά για να παρέχει προστασία σε στούντιο μασάζ που επρόκειτο να ανοίξει σε περιοχή της Αττικής, προχώρησαν άνδρες της αστυνομίας, μετά από καταγγελία του ιδιοκτήτη.

Ο ιδιοκτήτης, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., γνώρισε τον 34χρονο αξιωματικό μέσω ενός συλληφθέντα ιδιώτη, ο οποίος επίσης συνελήφθη. Ο ιδιώτης μεσολάβησε στα διάφορα στάδια των εκβιαστικών απαιτήσεων – διαπραγματεύσεων και κατηγορείται για απλή συνέργεια σε εκβίαση και δωροληψία υπαλλήλου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο αστυνομικός απαιτούσε αρχικά από τον ιδιοκτήτη το ποσό των 2.500 ευρώ μηνιαίως. Ακολούθως, η παράνομη απαίτηση, με διάφορες προφάσεις και εκβιαστικές απειλές, κλιμακώθηκε σταδιακά στις 3.700 και στη συνέχεια στις 10.000 ευρώ, ενώ μετά από διαπραγματεύσεις συμφωνήθηκε τελικά η καταβολή του ποσού των 5.000 ευρώ, κάθε μήνα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, σε προκαθορισμένη συνάντηση, ο ιδιοκτήτης παρέδωσε στον 34χρονο συνεργό του αξιωματικού, το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ. Ακολούθως ο 34χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς που επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο, μαζί με τον αξιωματικό, που μετέβη στο σημείο για να παραλάβει το χρηματικό ποσό.

Οι δύο συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

σαττι 1

Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

Λίγο πριν την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision 2024, η ελληνίδα τραγουδίστρια ετοιμάζεται να…