Newsroom

Newsroom

Συνεχίζονται οι προσλήψεις των "δικών μας παιδιών" στη Βουλή

Και η Ερμιόνη Καραχάλιου, κόρη του Διονύση Καραχάλιου που είναι Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας και ΝΔ, διορίστηκε πρόσφατα μετακλητή υπάλληλος στη…

Και η Ερμιόνη Καραχάλιου, κόρη του Διονύση Καραχάλιου που είναι Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας και ΝΔ, διορίστηκε πρόσφατα μετακλητή υπάλληλος στη Βουλή των Ελλήνων.
Την αποκάλυψη έκανε http://reducecostinparliament.blogspot.gr/ δημοσιεύοντας ολόκληρο κατάλογο των πρόσφατα διορισθέντων μετακλητών υπαλλήλων της Βουλής, που προκύπτει από αποδελτίωση των αντίστοιχων ΦΕΚ.

Η κα Καραχάλιου μέσω twitter μίλησε για «ψεύδη» και «απείλησε» με προσφυγή στη Δικαιοσύνη ενώ λίγο αργότερα παραδέχτηκε ότι είναι κόρη του Διονύση Καραχάλιου και διορισμένη στη Βουλή ενώ έκανε απόρρητο το λογαριασμό της και δεν είναι πλέον δημόσιο το προφίλ της στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η Βουλή αποτελούσε πάντα προνομιακό χώρο εργασίας, πόσο μάλλον σήμερα που η οικονομική κρίση έχει εκτοξεύσει το ποσοστό της ανεργίας στα ύψη.

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις για διορισμούς σε θέσεις μετακλητών υπαλλήλων στα γραφεία τους στην Βουλή συγγενικών προσώπων των κκ. Β. Πολύδωρα και Ι. Τραγάκη οδήγησαν στην εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να απαγορευθούν οι προσλήψεις συζύγων και συγγενών μέχρι και δεύτερου βαθμού για το σύνολο των κρατικών λειτουργών οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να προσλαμβάνουν μετακλητούς υπαλλήλους.

Η επικράτηση τέτοιων αντιλήψεων και πρακτικών εντός των τειχών του Κοινοβουλίου φαίνεται όμως ότι συνεχίζεται και διεγείρει τα κοινωνικά αντανακλαστικά σε περίοδο κρίσης.


Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Φλαμίνγκο

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Μαγικές εικόνες καθώς πανέμορφα φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε παραλίες της Αττικής