Συναυλία Αλληλεγγύης για τον Γιάννη Μιχαηλίδη στα Προπύλαια

Ο αναρχικός Γιάννης Μιχαηλίδης βρίσκεται σε απεργία πείνας εδώ και δύο μήνες με μόνο σκοπό την αποφυλάκιση του.

γιαννης μιχαηλιδης

Το δικαστικό συμβούλιο στις 25/7  θα αποφασίσει για την αίτηση αποφυλάκισης του Γιάννη Μιχαηλίδη ο οποίος βρίσκεται σε απεργία πείνας δύο μήνες και έχει συμπληρώσει τις  τυπικές προϋποθέσεις για την αποφυλάκιση του.

Η ζωή του βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο ωστόσο η πολιτεία εξακολουθεί να τον αντιμετωπίζει με εκδικητικότητα.

Η συναυλία αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 24 Ιουλίου στις 18:00 στα Προπύλαια.

Η συναυλία θα ξεκινήσει 20:00 ακριβώς λόγω της πρωινής συγκέντρωσης της επόμενης μέρας στο εφετείο Λαμίας για την απόφαση του συμβουλίου.

Το κάλεσμα των διοργανωτών

Ο αναρχικός Γ. Μιχαηλίδης βρίσκεται σε απεργία πείνας εδώ και περίπου 2 μήνες, με μόνο σκοπό την αποφυλάκιση του. Από τα τέλη Μαίου έχει αναπτυχθεί ένα πολύμορφο μαζικό και δυναμικό κίνημα αλληλεγγύης, το οποίο σπάει τη σιωπή που προσπαθεί να επιβάλλει το κράτος στον αγώνα του Γιάννη.

Ο αγώνας αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στη σημαντικότερη καμπή του, καθώς το κίνημα βγαίνει μαζικά στο δρόμο ενόψει του δικαστικού συμβουλίου στις 25/7 που θα αποφασίσει για την αίτηση αποφυλάκισης του συντρόφου.

Δεν έχουμε καμιά αυταπάτη. Η δικαιοσύνη που αποφυλάκισε τις τελευταίες μέρες δολοφόνους και βιαστές είναι ταξική. Είναι η φωνή του κράτους και της καπιταλιστικής κοινωνίας, που τρέμουν ανθρώπους σαν τον Γιάννη, διότι στο πρόσωπό τους φέρουν την αξιοπρέπεια και την αδιαλλαξία του ανθρώπου που αγωνίζεται και κρατά πάντα ψηλά το κεφάλι. Στο πρόσωπό τους φέρουν την προοπτική της επαναστατικής ανατροπής του κόσμου της μισθωτής σκλαβιάς και της εξουσίας. Ο Γιάννης κρατείται “προληπτικά” όμηρος του κράτους.

Εδώ η σχετική εκδήλωση στο Facebook

Χαμός στον αέρα της ΕΡΤ με Αντώναρο και Λαζαρίδη: «Ο Κασσελάκης έχει βάλει μπουρλότο στην παραδοσιακή πολιτική – Κάνει lifestyle» (video)

InCollage 20240502 120728230

Χαμός στον αέρα της ΕΡΤ με Αντώναρο και Λαζαρίδη: «Ο Κασσελάκης έχει βάλει μπουρλότο στην παραδοσιακή πολιτική – Κάνει lifestyle» (video)

Ένας πολύ έντονος διάλογος εκτυλίχθηκε στον αέρα της δημόσιας τηλεόρασης, από τον Ευάγγελο Αντώναρο και…

Μαζωνάκης: Επικό βίντεο να τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein – «Ας είναι και οι 2 πάνω στη σκηνή Θεέ μου!» (video)

Μαζωνάκης

Μαζωνάκης: Επικό βίντεο να τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein – «Ας είναι και οι 2 πάνω στη σκηνή Θεέ μου!» (video)

«Ναι καλησπέρα σας, φροντιστήριο γερμανικών εκεί; Μια ερώτηση παρακαλώ;», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο…