Συνάντηση του Πρωθυπουργού με φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης στις Πρέσπες (ΦΩΤΟ)

Με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης στις Πρέσπες συναντήθηκε ο πρωθυπουργός.

59a2b1cb1dc52423268b4760

Ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε για τις θερμοκρασίες της περιοχής κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ενώ έδειξε ενδιαφέρον για τις προετοιμασίες της αυτοδιοίκησης.

Οι δήμαρχοι, από την πλευρά τους, τόνισαν ότι οι θερμοκρασίες αγγίζουν έως και τους -30 βαθμούς Κελσίου και πως οι προετοιμασίες ξεκινούν τον Σεπτέμβριο.

Άλλωστε, όπως εξήγησαν, η χρήση της θέρμανσης ξεκινάει από τις αρχές του φθινοπώρου και διαρκεί έως το τέλος της άνοιξης. «Γι’ αυτό τα έξοδα για τη θέρμανση είναι αυξημένα σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα» έσπευσαν να προσθέσουν.

Τόνισαν χαρακτηριστικά πως η προετοιμασία για τον χειμώνα έχει ήδη αρχίσει καθώς από τον Σεπτέμβριο χρησιμοποιούν τη θέρμανση και αυτό διαρκεί μέχρι και τον Μάιο πολλές φορές. Αυτός είναι και ο λόγος που το έξοδα τους για τη θέρμανση είναι αυξημένα σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ελλάδα. Οι δήμαρχοι προσέφεραν στον κ. Τσίπρα καλάθι με τοπικά προϊόντα και αναμνηστικό δώρο με την εικόνα του Αγίου Αχιλλείου.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος οι δήμαρχοι Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης και Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης, όπως και ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρος Καρυπίδης.

Τον κ. Τσίπρα, παράλληλα, συνόδευαν η γ.γ. Διαχείρισης Δημόσιας Περιουσίας, Πέτη Πέρκα και ο βουλευτής Φλώρινας, Κώστας Σέλτσας.




Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους