Newsroom

Newsroom

Σύλληψη αστυνομικού των ΕΚΑΜ για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας

Ένας 35χρονος άνδρας, μέλος της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ), είναι μεταξύ των συλληφθέντων για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας. Το γεγονός…

Ένας 35χρονος άνδρας, μέλος της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ), είναι μεταξύ των συλληφθέντων για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας. Το γεγονός έχει προκαλέσει αίσθηση στις τάξεις της αστυνομίας καθώς ο 35χρονος που είναι παντρεμένος φέρεται να έχει διακινήσει μεγάλο όγκο τέτοιου είδους οπτικού υλικού με ανηλίκους.

Στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέλαβαν την Παρασκευή 13 άτομα μεταξύ των οποίων είναι εκτός του ΕΚΑΜίτη, ένας 57χρονος πατέρας με τα δύο του παιδια (ηλικίας 24 και 21 ετών) κι ένας 45χρονος Τούρκος.

Όλοι οι κατηγορούμενοι είναι ηλικίας από 21 έως 56 ετών κι από αυτούς οι εννιά συνελήφθησαν στην Αθήνα και από ένας στην Ξάνθη, τη Θεσσαλονίκη, τα Γιαννιτσά, τη Ρόδο και την Κρήτη.

Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων και των κατηγορουμένων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας δρομολογητής (router), 52 σκληροί δίσκοι Η/Υ, οχτώ φορητοί υπολογιστές και 172 ψηφιακοί δίσκοι (cd, dvd), που περιείχαν περίπου 500.000 ψηφιακά αρχεία με ιδιαίτερα «σκληρό» υλικό παιδικής πορνογραφίας, συνολικού μεγέθους 48.000 GB.


Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

anarixites

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

Κατά την αναβίωση του εθίμου στον Άϊ Γιώργη τον Μαντηλά