Σύλληψη πρώην δημάρχου για παράνομη μεταφορά μεταναστών

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για την εξάρθρωση κυκλώματος που μετέφερε παράνομα μετανάστες από το μικρό αεροδρόμιο του Μεσολογγίου σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

56e9a62a1dc52404318b4cbc

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, κατά την διάρκεια επιχείρησης που έκαναν στο Μεσολόγγι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν τουλάχιστον πέντε άτομα, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει ένα μικρό αεροσκάφος, καθώς και αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν αν εμπλέκονται και άλλα άτομα στην υπόθεση, καθώς και τον τρόπο που λειτουργούσε το κύκλωμα της παράνομης διακίνησης μεταναστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος αερολέσχης Μεσολογγίου και πρώην Δήμαρχος της πόλης συνελήφθη από την Αστυνομία γιατί προσπάθησε να μεταφέρει παράνομα αεροπορικώς μετανάστες στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα ο πρώην Δήμαρχος συνελήφθη την ώρα που επιβίβαζε σε αεροσκάφος της αερολέσχης εφτά Ιρακινούς, ανάμεσά τους τρία ανήλικα παιδιά, οι οποίοι φέρονται να τον είχαν πληρώσει για τη μεταφορά 30.000 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί με τη σχηματιθείσα σε βάρος του δικογραφία στον Εισαγγελέα.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…