Σύγχυση με τη σύλληψη (;) του Γιώργου Φιλιππάκη – Τι έγραψε στο Facebook κατά Στουρνάρα

Σύγχυση για το εάν συνελήφθη τελικά η όχι ο δημοσιογράφος Γιώργος Φιλιππάκης επικρατεί από το πρωί της Κυριακής. Ο ίδιος ο Φιλιππάκης ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook πως συνελήφθη κάτι όμως που διαψεύδουν τόσο ο δικηγόρος του όσο και πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

592a72db1dc524d0768b4586

Τι συνέβη

Αφορμή για όλα αυτά στάθηκε μια απαράδεκτη ανάρτηση που έκανε στο Facebook του κατά του Γιάννη Στουρνάρα ορμώμενος από την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του Λουκά Παπαδήμου.

Όπως έγραψε, ο Φιλιππάκης, δεν θα τον «ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στούρναρα».

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αναρτήσεις μίσους στο διαδίκτυο μετά τη δολοφονική επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου, κάποιες εκ των οποίων είχαν ως στόχο και τον επικεφαλής της Τράπεζας Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, φαίνεται ότι κινητοποιούν τη Δικαιοσύνη.

Όπως επικαλείται η Καθημερινή, ήδη έχει σχηματιστεί φάκελος με τα μηνύματα μίσους που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο κατά Παπαδήμου τα τελευταία 24ώρα.

Τα όσα έγραψε στο Facebook ο Γιώργος Φιλιππάκης φέρεται να προκάλεσαν την αντίδραση του Γιάννη Στουρνάρα ο οποίος φέρεται να ενημερώνοντας τον αρμόδιο υπουργό, τις διωκτικές αρχές και την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη

«Από τις 6 χτές το απόγευμα που ο Λουκάς Παπαδήμος τραυματίσθηκε από την αυτοσχέδια βόμβα μέσα στο αυτοκίνητό του έσπαγα το κεφάλι μου από που ερχόταν και που πήγαινε ο υπαλληλάκος αυτός της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας . Την απάντηση την έδωσε ποιός νομίζετε? Ο Αντωνάκης ο Σαμαράς. Με ποιό τρόπο? Ο Σαμαράς τηλεφώνησε στο άλλο ξεπουλημένο τομάρι τον Γιάννη Στουρνάρα γιατί κάτι προφανώς υποψιαζόταν . Και βέβαια ο Στουρνάρας του είπε την είδηση . Νωρίτερα Στουρνάρας και Παπαδήμος είχαν μυστική συνάντηση άγνωστο πού και φυσικά κανείς δεν γνωρίζει τί συζήτησαν αλλά και πού συναντήθηκαν.

Και οι δύο ξεπουλημένοι υπάλληλοι των Τραπεζών ντόπιων και ξένων είναι τόσο ανακατεμένοι στο ξεπούλημα της χώρας αλλά και του εθνικού πλούτου και κυρίως ευθύνονται για το κατάντημα και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού . Ο Παπαδήμος σήμερα είναι πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών ενός θεσμού που βρωμάει από απόσταση ενώ ο Στουρνάρας παίζει το ρόλο του Κεντρικού Τραπεζίτη για λογαριασμό Σόιμπλε και λοιπόν καθαρμάτων στην Ευρώπη . Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου άν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».


Οι Προτάσεις μας

Τεχνητή νοημοσύνη: Η Nvidia εξαγόρασε έναντι 13 δισ. την Hugging Face – εταιρεία «ταγμένη» στον Ανοιχτό Κώδικα

AP26238747371061

Τεχνητή νοημοσύνη: Η Nvidia εξαγόρασε έναντι 13 δισ. την Hugging Face – εταιρεία «ταγμένη» στον Ανοιχτό Κώδικα

Ο διευθύνων σύμβουλος της Hugging Face χαρκατήρισε την Nvidia ως «το τέλειο σπίτι» για την…

Ελ Νίνιο: Ρεκόρ χιλιετίας αναμένεται να «σπάσει» το φαινόμενο – «Νέα κανονικότητα τα ακραία καιρικά φαινόμενα» λέει ο ΟΗΕ

AP26161786451669

Ελ Νίνιο: Ρεκόρ χιλιετίας αναμένεται να «σπάσει» το φαινόμενο – «Νέα κανονικότητα τα ακραία καιρικά φαινόμενα» λέει ο ΟΗΕ

«Το Ελ Νίνιο υπερμεγεθύνεται μπροστά στα μάτια μας», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο…

Πολιτική προπαγάνδα στα Social Media: Ψηφιακός «στρατός» στην υπηρεσία της Δεξιάς

AP23089018239546

Πολιτική προπαγάνδα στα Social Media: Ψηφιακός «στρατός» στην υπηρεσία της Δεξιάς

Ένα παγκόσμιο δίκτυο υπεργολαβιών, εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης και εκατομμύρια δολάρια διοχετεύονται σε πλατφόρμες όπως το…

Το Κουτί της Πανδώρας του Κ. Βαξεβάνη επέστρεψε: Σκοτεινές επιχειρήσεις από βρετανικές υπηρεσίες στην Ελλάδα

snapshot2

Το Κουτί της Πανδώρας του Κ. Βαξεβάνη επέστρεψε: Σκοτεινές επιχειρήσεις από βρετανικές υπηρεσίες στην Ελλάδα

Εμπλέκονται κορυφαίοι πανεπιστημιακοί, σύμβουλοι πολιτικών και δημοσιογράφοι.

Σχετικά με ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταλαιπωρία στην ΕΟ Αθηνών-Λαμίας για 50 επιβάτες: Έσκασαν δύο λάστιχα σε πούλμαν που επέστρεφε από τη ΔΕΘ

Screenshot 197

Ταλαιπωρία στην ΕΟ Αθηνών-Λαμίας για 50 επιβάτες: Έσκασαν δύο λάστιχα σε πούλμαν που επέστρεφε από τη ΔΕΘ

Στο σημείο έφτασε άμεσα η Αστυνομία και αυτοκίνητο της Ιονίας Οδού.