Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των γυναικών που επιτέθηκε ο “δράκος Αμαρουσίου”

Ξεκίνησε σήμερα η δίκη του αποκαλούμενου «δράκου του Αμαρουσίου», που κατηγορείται ότι επιτέθηκε και προσπάθησε να βιάσει 6 γυναίκες.

58bd82a81dc524cd698b4700

Ο αποκαλούμενος “δράκος Αμαρουσίου” που είχε συλληφθεί στις 25η Μαΐου του 2016, είχε επιτεθεί νωρίτερα τα ξημερώματα σε μία γυναίκα σε δρόμο πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Σήμερα κατέθεσαν ενώπιον των δικαστών τα θύματα του με την πρώτη γυναίκα να κλαίει με αναφιλητά.

«Ήθελε να μου επιτεθεί, ήθελε να προχωρήσει σε βιασμό, να με τραβήξει μέσα στη διάβαση», κατέθεσε μια άλλη γυναίκα.

Η υπάλληλος καθαρισμού στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα ήταν το τελευταίο θύμα του πριν συλληφθεί η οποία κατάφερε να δει τα χαρακτηριστικά του και να τα περιγράψει στην Αστυνομία, η οποία προχώρησε στον εντοπισμό και τη σύλληψή του:

«Μου βάζει την ταινία στο στόμα και σκέφτηκα, πάει τελείωσα τώρα. Βάζω το χέρι μου να τον διώξω, τον έγδαρα στο στόμα. Έβγαλα την ταινία και άρχισα να φωνάζω. Άρχισαν να γαυγίζουν κάτι σκυλιά που έχει η εφημερίδα και τότε με άφησε και έφυγε. Βγήκαν οι σεκιουριτάδες και με βοήθησαν. Είδα καθαρά τα χαρακτηριστικά του, είναι αυτός. Είχε τον ρολό από την ταινία στο χέρι και την πήρε μαζί του. Εγώ ήμουν ξάπλα και με τα πόδια ψηλά, προσπαθούσα να τον απωθήσω».

Εισαγγελέας: Τι σκοπό είχε; Να σας κλέψει;

Μάρτυρας: Αν το ήθελε αυτό θα μπορούσε να μου αρπάξει την τσάντα.

Ο γιος μου άκουγε φωνές

Η μητέρα του κατηγορουμένου είπε πως το παιδί της είναι άρρωστο και απέδωσε τη συμπεριφορά του στο ότι χώρισε με την σύντροφό του.

«Είναι κλειστός άνθρωπος συνεσταλμένος. Είχε πάθει ένα ατύχημα ο πατέρας του όταν ήταν 12 ετών και τον είχε επηρεάσει πολύ. Είχε μία σχέση, την έβλεπε στο μπαρ και πήγαιναν σε ξενοδοχεία. Της είχε αδυναμία. Χωρίσανε και αρρώστησε, είχε κλειστεί ακόμα περισσότερο στον εαυτό του, μελαγχολικός, καθόταν σε μια καρέκλα και ξαφνικά γελούσε ή μιλούσε μόνος του. Πρέπει να χώρισαν 2-3 μήνες πριν τις επιθέσεις. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τις κυρίες».

Πρόεδρος: Δεν τον ρωτήσατε μετά γιατί το έκανε;

Μάρτυρας: Μου είπε ότι άκουγε κάτι φωνές, «χούφτωσ’την, χούφτωσ´την».

Πρόεδρος: Όπως στην ταινία με τον Παπαγιαννόπουλο;

Μάρτυρας: Ναι. Δεν έβλεπε το πρόσωπό τους, αλλά της πρώην κοπέλας του. Μου έλεγε ότι ήθελε να τις μειώσει, έβλεπε την κοπέλα του στο πρόσωπό τους. Το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας, αρρώστησε, ερωτεύτηκε αληθινά, άλλοι καταφέρνουν και το προσπερνάνε, αυτός δεν το κατάφερε.

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ