Συγκλονίζει ο Κακούρης για το Ναυάγιο: «Δόξα τω Θεώ δεν ζω αυτά που υποδύομαι» (video)

«Ήταν σαν να μου έχεις ρουφήξει όλο το μεδούλι», τόνισε ο Λεωνίδας Κακούρης

κακκουρης

O Λεωνίδας Κακούρης ήταν από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Το Ναυάγιο» στη Δώρα Αναγνωστοπούλου και στο «MEGA STORIES» για το πως οι ίδιοι οι ηθοποιοί βιώνουν τα γυρίσματα υποδυόμενοι ανθρώπους που έζησαν στην πραγματικότητα το τραγικό ναυάγιο της Φαλκονέρας και κόστισε τη ζωή σε πάνω από 200 ανθρώπους.

«Δίνει μια επιπλέον φόρτιση στις στιγμές σου, όταν υποδύεσαι αυτούς τους χαρακτήρες που γνωρίζεις ότι μπορεί να μην είναι μια ακριβής καταγραφή των γεγονότων αλλά ήταν αληθινά πρόσωπα.

Όπως η κόρη του Στελή, που βοήθησε πολλούς ανθρώπους στο να καταφέρουν να σωθούν και δυστυχώς είχε αυτή την τραγική μοίρα να την πάρει το Ηράκλειο μαζί του».

«Είναι καλό πάντως να κάνουμε αναφορά σε αυτά τα πρόσωπα γιατί αυτά τα πρόσωπα , όσο τα συζητάμε και τα κουβεντιάζουμε, υπάρχουν. Δηλαδή το καντηλάκι τους ακόμα μένει αναμμένο και, όταν έχουν κάνει κάτι τόσο καλό για τους συνανθρώπους τους, νομίζω ότι αξίζει και πρέπει να τους μνημονεύουμε αυτούς τους ανθρώπους», ανέφερε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Στις σκηνές στο Ναυάγιο ένιωθα όλο εκείνο το διάστημα μια έντονη εσωτερική συγκίνηση και έλεγα από μέσα μου: Δόξα τω Θεώ δεν είμαι σε τέτοια θέση που να ζω αυτά που υποδύομαι.

Ήταν όμως σκηνές που, τελειώνοντας το πλάνο, πραγματικά ήταν σαν να μου έχεις ρουφήξει όλο το μεδούλι. Όλη αυτή η σεκάνς των σκηνών όπου είναι έξω από το λιμεναρχείο και περιμένουν με αγωνία να ακούσουν τα νέα για το ποιοι είναι επιζώντες και ποιοι όχι».

«Διάβαζα τη μια σκηνή, διάβαζα την επόμενη και σκεφτόμουν πως «εντάξει, δεν πρέπει να έχω πολλές τέτοιες ακόμα».

Μετά όμως ερχόταν το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας και είχε κι άλλες τέτοιες σκηνές, μετά το πρόγραμμα της άλλης εβδομάδας και είχε κι άλλες τέτοιες σκηνές ώσπου κάποια στιγμή τελείωσαν και εκεί ένιωσα πραγματικά μια μεγάλη ανακούφιση» συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κακούρης στην εκπομπή αφιέρωμα στο τραγικό ναυάγιο του επιβατικού πλοίου «Hράκλειον».

«Πυρά» από την κυβέρνηση της Αργεντινής κατά του Λιονέλ Μέσι: «Θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για τα ρατσιστικά σχόλια κατά της Γαλλίας!» (video)

mesi

«Πυρά» από την κυβέρνηση της Αργεντινής κατά του Λιονέλ Μέσι: «Θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για τα ρατσιστικά σχόλια κατά της Γαλλίας!» (video)

Μπελάδες για την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αργεντινής και τον Λιονέλ Μέσι λόγω των όσων συνέβησαν…