Newsroom

Newsroom

Συγκλόνισε ο Μιχάλης Λώλης: Κακοποιήθηκα σεξουαλικά στα 16 μου και για αυτό έγινα αστυνομικός (video)

Για τη σεξουαλική κακοποίηση που πέρασε στα 16 μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ ο Μιχάλης Λώλης

Καταγραφή 39

Στην κάμερα του ΣΚΑΪ και την εκπομπής της Φαίης Σκορδά ήταν καλεσμένος ο διοικητής του τμήματος ρατσιστικής βίας, Μιχάλης Λώλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πώς έγινε αστυνομικός και συγκλόνισε.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος μίλησε πρώτη φορά για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε στα 16 του χρόνια, κάτι που τον έκανε να θέλει να γίνει αστυνομικός. Μάλιστα ανέφερε ότι ποτέ δεν το κατήγγειλε αυτό και το κουβαλούσε για χρόνια μέσα του.

Αναλυτικότερα ο Μιχάλης Λώλης είπε: «Ο λόγος που έγινα αστυνομικός είναι γιατί υπήρξα ένα κακοποιημένο σεξουαλικά παιδί όταν ήμουν στην εφηβεία μου. Όταν ήμουν 16 χρονών, ένας »άνδρας΄΄, οικογενειάρχης, ασέλγησε επάνω μου. Δεν κινήθηκα νομικά και το βάρος που σήκωνα τόσα χρόνια είναι πως αφού δεν το κατήγγειλα, το έκανε και σε άλλους.

Ένας λόγος που έγινα αστυνομικός ήταν πως ήθελα τα νέα παιδιά, οι γυναίκες και τα ευάλωτα άτομα στον ρατσισμό και στις διακρίσεις, να έρχονται σε μένα και να κάνουμε τις καταγγελίες. Δεν έχω ξαναδεί αυτόν τον άνθρωπο, δεν πέρασα ποτέ ξανά από το σημείο στο οποίο έγινε, ένα μαγαζί στα Γιάννενα.

Πριν από χρόνια, πέντε άνδρες κακοποίησαν σεξουαλικά ένα ομοφυλόφιλο αγόρι για να τον κάνουν άνδρα και να τον τιμωρήσουν και αυτό το περιστατικό δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ, φυσικά ανέλαβαν οι συνεργάτες μου.