Newsroom

Newsroom

Συγκίνηση: κάνει το γύρο των ΗΠΑ με τον ετοιμοθάνατο σκύλο του (δείτε φώτος)

Μια μέρα οι ιατροί διέγνωσαν πως ο 15χρονος ημίαιμος σκύλος δεν έχει πολύ καιρός ζωής και ο ιδιοκτήτης του αποφάσισε…

dog4

Μια μέρα οι ιατροί διέγνωσαν πως ο 15χρονος ημίαιμος σκύλος δεν έχει πολύ καιρός ζωής και ο ιδιοκτήτης του αποφάσισε να ζήσουν τις τελευταίες τους στιγμές ταξιδεύοντας.

Ο Τόμας πήρε τον αγαπημένο του σκύλο Πο και ξεκίνησαν ένα ταξίδι 12 χιλιάδων μιλίων σε 35 πόλεις στις ΗΠΑ. Σε κάθε πόλη που σταματούσαν, ο Τόμας απαθανάτιζε τον Πο και «πόσταρε» τη φωτογραφία του στο instagram, στο λογαριασμό που είχε δημιουργήσει μόνο γι’ αυτό το ταξίδι.

«Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι. Περάσαμε 7 εβδομάδες ταξιδεύοντας με τον Πο. Δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρει, όμως το έκανε», είπε ο Τόμας.

Όπως τόνισε στο ABC, είχε πάρει το σκυλί από ένα καταφύγιο ζώων το 1999 όταν ήταν 8 εβδομάδων. Τον τελευταίο καιρό παρουσίασε σοβαρά προβλήματα υγείας και οι γιατροί του είπαν ότι δεν θα ζήσει πολύ.

«Δεν είμαι σίγουρος για το πόσο καιρό (θα ζήσει). Ούτε οι γιατροί είναι σίγουροι. Υποθέτω ότι δεν έχω πολύ καιρό μαζί του και αυτό είναι που με οδήγησε σε αυτό το ταξίδι», λέει ο Τόμας που ξεκίνησε στις 6 Μαρτίου με τον Πο και την αρραβωνιαστικιά του από το σπίτι του. «Αρχικά ήθελα να τον πάω στον Ειρηνικό ωκεανό. Πάντα ήθελε να κολυμπήσει, το αγαπούσε αυτό. Ήταν σα να έγινε πέντε χρονια νεότερος. Περπατούσε γεμάτος ενέργεια», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Πο. Είπε επίσης ότι το ταξίδι αυτό «ήταν λίγο γι ‘αυτόν, λίγο για μένα» .

Ο Thomas πήγε με τον Πο σε 35 πόλεις και ανέβασε τις φωτογραφίες του στο instagram.

«Πάντα ταξίδευα. Ο Πο είναι το παιδί μου. Νομίζω ότι εδώ συμφωνούμε με πολλούς άλλους που έχουν σκύλο και εύχονται να μπορούσαν να κάνουν πράγματα όπως αυτό με τον σκύλο τους και να περάσουν τέτοιες στιγμές αλλά η ζωή δεν τους τα φέρνει έτσι όπως τα θέλουν», είπε επίσης ο Τόμας για να προσθέσει: «Αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένος που το έκανα αυτό. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι εγώ φροντίζω τον Πο αλλά στην πραγματικότητα ο Πο φροντίζει μένα».





Πηγή: newsbomb.gr

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…