Newsroom

Newsroom

Συγκινεί η ιστορία του Γάλλου ήρωα αστυνομικού: Παντρεύτηκε λίγο πριν ξεψυχήσει

Συγκίνηση προκαλεί το θάρρος που έδειξε ο Γάλλος αστυνομικός Αρνό Μπελτράμ για την αυτοθυσία του στην επίθεση που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή σε σούπερ μάρκετ στη νότια πόλη Τρεμπ.

5ab8a4dd1dc524e55b8b470d

Ο 44χρονος αξιωματικός της γαλλικής Χωροφυλακής, υπέκυψε στα τραύματά του από τα πυρά που δέχθηκε από τον τζιχαντιστη στο σούπερ μάρκετ έχοντας πάρει οικειοθελώς τη θέση ομήρου.

Ο Άρνο ήταν ένας από τους πρώτους αξιωματικούς που έφτασαν στο σούπερ μάρκετ, όταν ο τρομοκράτης άρχισε να πυροβολεί τους πελάτες και το προσωπικό.

Δεκαέξι άτομα τραυματίστηκαν, δύο σοβαρά και τέσσερις σκοτώθηκαν στο επεισόδιο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο Μπελτράμ δέχτηκε 4 σφαίρες και υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του.

Δημοσιεύματα εφημερίδων αποκαλύπτουν πως η σύντροφός του, Μαριέλ, πήρε την πρωτοβουλία να τον παντρευτεί, ενώ ο Αρνό έδινε την ύστατη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί τον προσεχή Ιούνιο. Την ώρα που η ζωή του ήρωα αστυνομικού κρεμόταν κυριολεκτικά από μία κλωστή, η σύντροφός του κάλεσε ιερέα για να τελέσει τη γαμήλια τελετή.

Λίγες ώρες αργότερα ο Αρνό Μπελτράμ άφησε την τελευταία του πνοή.

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

anarixites

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

Κατά την αναβίωση του εθίμου στον Άϊ Γιώργη τον Μαντηλά