Newsroom

Newsroom

Συγχαρητήρια μηνύματα στην Μπελιμπασάκη για το ασημένιο μετάλλιο

Συγχαρητήρια μηνύματα από την πολιτική ηγεσία στη Μαρία Μπελιμπασάκη για την επιτυχία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στον τελικό των 400μ.

5b6f3ebb1dc5244c6b8b45ba

Τα θερμά του συγχαρητήρια στη Μαρία Μπελιμπασάκη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στον τελικό των 400μ., στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο, εκφράζει ο πρωθυπουργός. 

«Η Μαρία Μπελιμπασάκη πρόσθεσε μία ακόμη διάκριση στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου αλλά και για το νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 400 μέτρα» γράφει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας.

Tweet για την επιτυχία της Μαρίας Μπελιμπασάκη που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 400μ στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

«Ο θρίαμβος στο #Berlin2018 συνεχίζεται με τη Μαρία Μπελιμπασάκη που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 400 μέτρα, καταρρίπτοντας και το πανελλήνιο ρεκόρ. Θερμά συγχαρητήρια! Ήσουν συγκλονιστική!» έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

Τη Μαρία Μπελισμπασάκη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στον τελικό των 400μ., στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο, συγχαίρει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. 

«Πάλεψες με όλες σου τις δυνάμεις και μας έκανες υπερήφανους. Στη συνείδηση όλων των Ελλήνων έχεις κατακτήσει το χρυσό» επισημαίνει η κ. Γεννηματά.

«Λευτεριά στην Παλαιστίνη» – Χιλιάδες κόσμου στην πορεία προς την Iσραηλινή πρεσβεία (Εικόνες)

gaza 11 1320x880 1

«Λευτεριά στην Παλαιστίνη» – Χιλιάδες κόσμου στην πορεία προς την Iσραηλινή πρεσβεία (Εικόνες)

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν ωστόσο μετά το τέλος της πορείας, με τις αστυνομικές δυνάμεις να…

Σλοβακία: Ο γνωστός λογοτέχνης Τσιντούλα πυροβόλησε τον πρωθυπουργό της χώρας Ρόμπερτ Φίτσο (Video)

assassin

Σλοβακία: Ο γνωστός λογοτέχνης Τσιντούλα πυροβόλησε τον πρωθυπουργό της χώρας Ρόμπερτ Φίτσο (Video)

Ο λογοτέχνης Γιουράι Τσιντούλα φέρεται να είναι ο δράστης πίσω από την επίθεση με πυροβολισμούς…