Newsroom

Newsroom

Συγγενής αποκαλύπτει το μήνυμα που έλαβε η 32χρονη Δώρα πριν τη δολοφονία της

Δε σταματούν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη. Συγγενής της άτυχης κοπέλας, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή Tatiana Live και αποκάλυψε την τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί της, λίγες μόνο ημέρες πριν τη δολοφονία αλλά και τις απειλές που δεχόταν.

59f1de441dc524e24a8b46a9 1

Συγκεκριμένα η συγγενής της 32χρονης τόνισε:

«Ήμασταν φίλες πάνω από όλα. Το τελευταίο διάστημα είχε πολλά προβλήματα ας πούμε και με τη σχέση της που είχε χωρίσει. Και με όλα αυτά που είχαν δημιουργηθεί… Χρέη που της είχε ο πατέρας της και με το χαμό του φίλου της. Δηλαδή είχαν πέσει μαζί όλα αυτά και εντάξει δεν ήταν στα καλύτερά της. Γιατί σας λέω εδώ και χρόνια έχουμε επαφή συχνή, εντάξει δεν ήταν στα καλύτερά της τον τελευταίο καιρό».

Και συνεχίζει αποκαλύπτοντας για τις απειλές: «Την προηγούμενη Κυριακή μιλάγαμε. Κυριακή μιλάγαμε και Τετάρτη έγινε το μοιραίο. Δεν μου είπε κάτι, ούτε κάτι φοβάται, ούτε… τίποτα, τίποτα. Είχαμε μια κουβέντα και πάνω στην κουβέντα μου πέταξε: «Πήρα κι ένα μήνυμα, μην ξαναπάς στο νεκροταφείο» και εκεί σας λέω τελείωσε. Δεν το αναλύσαμε, γιατί είχαμε μια άλλη συζήτηση και δεν το αναλύσαμε. Τώρα που το σκέφτομαι θα έπρεπε να το έχουμε αναλύσει…».

Το γεγονός πως η 32χρονη Δώρα είχε δεχτεί απειλές επιβεβαίωσε σήμερα και η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας η κυρία Γιάννα Παναγοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή του Ant1 «Καλημέρα Ελλάδα».

«Η οικογένεια έχει προσκομίσει στοιχεία στις Αρχές σχετικά με υπόνοιες για κάποια πρόσωπα», τόνισε και πρόσθεσε: «Αυτό που προβληματίζει την οικογένεια είναι αν τυχαία ο δολοφόνος βρέθηκε στο νεκροταφείο ή αν ήταν σχεδιασμένος ο φόνος γιατί να επιλέξει ο δράστης το χώρο του νεκροταφείου».

Παράλληλα, οι αρχές θεωρούν ότι ο άνθρωπος που σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη θεωρείται πολύ πιθανό να ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον από τους πολίτες ή τους εργαζόμενους στον χώρο.

Οι αστυνομικοί θεωρούν κλειδί στις έρευνες που διεξάγουν τη μαρτυρία εκείνου του ανθρώπου που είδε κάποιον κοντά στο σημείο της δολοφονίας το χρονικό διάστημα πριν ή μετά την αποτρόπαια πράξη. Για τον λόγο αυτό έχουν πάρει καταθέσεις από όλους όσοι βρίσκονταν στο σημείο. 

Διαβάστε ακόμα: Τι αποκαλύπτει ο επιστήθιος φίλος του πρώην συντρόφου της Δώρας- Ο χωρισμός και τα 160 μηνύματα