Σχεδόν άριστα βάζει ο Αχιλλέας Μπέος…στον Τελικό Κυπέλλου

Βαθμολογεί σχεδόν άριστα, με 9 στα 10, τον τελικό της ντροπής!

589ca51b1dc524c7108b4bb4

Μπορεί να γίναμε μάρτυρες απίστευτων επεισοδίων για αρκετή ώρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο πριν τον τελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ αλλά υπήρχαν και κάποιοι που χαρακτήρισαν τον τελικό ως τον καλύτερο των τελευταίων δέκα ετών. 

Οπως για παράδειγμα ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα λέγοντας απίστευτες ατάκες.

«Εκτροπα δεν υπήρχαν. Μόνο κάποιες συμπλοκές μεμονωμένων ανθρώπων έγιναν κι αυτές λόγω λάθος σχεδιασμού της αστυνομίας» δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος. «Ο τελικός και εντός και στις κερκίδες αλλά και σε ολόκληρη την πόλη ήταν τα τελευταία δέκα χρόνια ο καλύτερος τελικός», συμπλήρωσε.

Οταν του υπενθύμισαν ότι υπάρχουν τραυματίες, ο Μπέος ανταπάντησε: «Τι 15 άτομα; Άλλες φορές καίγονται πόλεις, καίγονται μαγαζιά. Ο Βόλος απέδειξε ότι μπορεί να διοργανώσει μεγάλες διοργανώσεις».

Μάλιστα ο Αχιλλέας Μπέος συνέχισε και έβαλε και βαθμολογία στα όσα έγιναν! «Με άριστα το δέκα, πήραν εννιά σε όλα τα επίπεδα. Να ευχαριστήσω την ΕΠΟ αλλά και την Αστυνομία παρά το λάθος που έκαναν γιατί έπρεπε να είχαν μια διμοιρία των ΜΑΤ στην πεζογέφυρα. Προσπάθησαν κι αυτοί όμως. Υπήρχαν μερικοί ανεγκέφαλοι. Μπράβο σε όλους όσους συνετέλεσαν να γίνει ο τελικός», είπε, ενώ στο τέλος αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι: «Το ματς θα κρινόταν στην λεπτομέρεια, αλλά κρίθηκε από ένα λάθος, ανθρώπινο».