Στους δρόμους την Πέμπτη οι αγρότες στη Νίκαια

Σε νέο πανθεσσαλικό συλληλητήριο  στον κόμβο Νίκαιας προχωρούν την Πέμπτη το μεσημέρι οι αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας. Σε αυτό…

agrotes trakter

Σε νέο πανθεσσαλικό συλληλητήριο  στον κόμβο Νίκαιας προχωρούν την Πέμπτη το μεσημέρι οι αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας. Σε αυτό κατέληξαν έπειτα από απόφαση της συντονιστικής τους επιτροπής.

Οι αγρότες δεν φαίνεται διατεθειμμένοι να παραδώσουν εύκολα τα όπλα. Την Κυριακή χιλιάδες πολίτες από τη Θεσσαλία,  την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις, συγκεντρώθηκαν  στον κόμβο της Νίκαιας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των αγροτών. Για περίπου μιάμιση ώρα η εθνική οδός παρέμεινε κλειστή.

Στο μεταξύ αντιπροσωπεία της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων των αγροτών συναντήθηκε με κόμματα της αντιπολίτευσης προκειμένου να τα ενημερώσει για τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου.

Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ  κατηγόρησε την συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου ότι  «κάθε μέρα σπρώχνει όλο και περισσότερο την πρωτογενή αγροτική, κτηνοτροφική, πτηνοτροφική και αλιευτική πολιτική, στον πλήρη αφανισμό».

Από την πλευρά του  ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με κλιμάκιο της Επιτροπής, εξέφρασε την αλληλεγγύη του  «δίκαιο αγώνα» του αγροτικού κόσμου.

 

Εικόνες που «κόβουν» την ανάσα: Αεροπλάνο στο Ηράκλειο περνά ξυστά πάνω από τις ταράτσες (Video)

irakleio aeroplano

Εικόνες που «κόβουν» την ανάσα: Αεροπλάνο στο Ηράκλειο περνά ξυστά πάνω από τις ταράτσες (Video)

Ο φακός του neakriti.gr και της ΚΡΗΤΗ TV κατέγραψε μοναδικές εικόνες με αεροπλάνα που κάνουν…

«Λευτεριά στην Παλαιστίνη» – Χιλιάδες κόσμου στην πορεία προς την Iσραηλινή πρεσβεία (Εικόνες)

gaza 11 1320x880 1

«Λευτεριά στην Παλαιστίνη» – Χιλιάδες κόσμου στην πορεία προς την Iσραηλινή πρεσβεία (Εικόνες)

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν ωστόσο μετά το τέλος της πορείας, με τις αστυνομικές δυνάμεις να…