Στουρνάρας: "Φυσικά και θα διαπραγματευτώ εγώ το χρέος!"

Μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας ξεκαθάρισε ότι αυτός θα είναι που θα διαπραγματευτεί την λύση για…

stournaras

Μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας ξεκαθάρισε ότι αυτός θα είναι που θα διαπραγματευτεί την λύση για την βιωσιμότητα του χρέους που θα ξεκινήσει αμέσως μετά την «ετυμηγορία» της Εurostat για το ύψος του πρωτογενούς πλεονάσματος.

Ειδικότερα, σε ερώτηση αναφορικά με την λύση για την βιωσιμότητα του χρέους είπε «πήραμε σήμερα την έκθεση της ΕΛΣΤΑΤ και πλέον περιμένουμε την έκθεση της Eurostat για το πρωτογενές πλεόνασμα για να ξεκινήσει η συζήτηση στις 5 Μαΐου». Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν εάν θα είναι αυτός ως υπουργός που θα διαπραγματευτεί την λύση είπε: «Φυσικά και θα είμαι εγώ. Ποιος άλλος θα μπορούσε να ήταν. Δεν με θέλετε;»

Πέραν αυτών, ο υπουργός εξήγησε πως έως την συνεδρίαση του Εurogroup της 5ης Μαΐου πρέπει να έχει ψηφιστεί από την Βουλή η επικαιροποίηση του Μεσοπροθέσμου. Εξήγησε ότι το νομοσχέδιο θα περιλαμβάνει προβλέψεις για τα έσοδα και τα έξοδα έως το 2017 και πως δεν θα περιλαμβάνει …μέτρα.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…