Newsroom

Newsroom

Στον εισαγγελέα ο 23χρονος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και συμπλοκή με επακόλουθο τον θάνατο

5499104

Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγήθηκε σήμερα ο 23χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, που συνελήφθη για εμπλοκή στη δολοφονική επίθεση εναντίον του 19χρονου Άλκη, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία με δόλο, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, συμπλοκή με επακόλουθο τον θάνατο, όπως επίσης για παραβάσεις των Νόμων περί Όπλων και Αθλητισμού.

Ο 23χρονος έφτασε στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης αμίλητος, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και κουκούλα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αρνείται τις κατηγορίες και δεν έχει μιλήσει στους αστυνομικούς.

Ο 23χρονος είναι ιδιοκτήτης του ενός από τα δύο αμάξια τα οποία ενεπλάκησαν στην επίθεση, ενώ στη θέση του οδηγού αυτού του αυτοκινήτου έχουν βρεθεί κηλίδες αίματος, οι οποίες εξετάζονται από τα εγκληματολογικά και μένει να φανεί αν ανήκουν στον άτυχο 19χρονο, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA.

Σημειώνεται ότι ο 23χρονος συλληφθείς φέρεται να είχε ενεργή συμμετοχή στα επεισόδια του Βόλου στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ το 2019, με τα έκτροπα που είχαν σημειωθεί τότε πάνω στη γέφυρα. Μάλιστα, φέρεται και τότε να κρατά μαχαίρι και να επιτίθεται τραυματίζοντας ένα άτομο, ωστόσο δεν είχε συλληφθεί.

 

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη